Diduś Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 (edited) Cześć, stwierdziłem, że chce zrobić z mojej M4, DMRke. Koszt tuningu kompletnego GB oraz silnika to max 2,500zł Lufa PDI 509 6.05 już kupiona leży i czeka na resztę więc mamy do dyspozycji 2,500zł Szkielet planuje zakupić klasyczny Retro Arms + komora RA lub dwudzielny Retro Arms z komorą RA, wszystkie z najnowszej serii Łożyska 8mm ceramiczne Zasilanie batki to max 1200 Lipo 11.1 Tego co wyżej napisałem, nawet nie chce zmieniać na inne, więc proszę mi nic nie zmieniać ^^ Po odliczeniu, dwudzielnego Gb oraz łożysk zostaje nam 1,600zł no może 1,700 :icon_wink: Zależy mi by replika była mega celna, miała bardzo daleki zasięg, bardzo szybką reakcje na spust. Wszystko ma być ładnie zgrane w kupę, nie chce by coś było naciągane kosztem czegoś jeżeli chodzi o szybsze zużycie lub przyczynę, że coś szybciej się rozwaliło ... Czy ktoś może mi podsunąć jakiś dobry secik ? Edited November 1, 2016 by Diduś Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 A jaka to m4? Tj. firma. .. Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted November 1, 2016 Author Report Share Posted November 1, 2016 (edited) G&P ale sporo wymienione z wyglądu i w sumie z G&P to już nie wiele ;) Edited November 1, 2016 by Diduś Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 Rozważałeś HP? Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted November 1, 2016 Author Report Share Posted November 1, 2016 Tak, lecz te latanie z tym wężykiem, troszkę mnie zniechęca :( Ale chętnie, przeczytam za i przeciw, oraz jakieś może nowatorskie rozwiązanie ''wężyka'' żeby go widać prawie nie było i nie był uciążliwy np. w gęstych krzakach itd. Quote Link to post Share on other sites
Karol3101 Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Wężyk można poprowadzić razem z pasem nośnym,ewentualnie zobacz sobie kolbe z wbudowaną butlą od mancrafta. Quote Link to post Share on other sites
Diduś Posted November 2, 2016 Author Report Share Posted November 2, 2016 No kumam, jednak obecnie chciałbym zobaczyć, co można zrobić fajnego z aeg, ewentualnie czy 2,5tys wystarczy na cały, zajefajny zestaw pod HPa, tylko kolba zostaje obecba Ubr. HPA jak coś ewentualnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts