Kovallo Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Witam. Chciałbym Was prosić o polecenie jakichś replik boczniaków do 1000zł, szczerze mówiąc najchętniej przygarnąłbym CO2. ale w CO2 wcale się nie orientuję, chociaż GG też może być. Co replika musi mieć/nie mieć: Do 350fps, a najlepiej do 300 fps. Nie może być żadną HiCapą, Colty też raczej odpadają. Miałem już G17 TM'a, ale dawno sprzedałem i teraz szczerze mówiąc nie chciałbym do niego koniecznie wracać. Interesuję się mocno P226 TM'a, USP Compact TM'a, Glocki Stark Arms z serii Match, jesli możecie coś polecić będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
samael16 Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 P226 bo najwięcej cześć TM ino kwestia czy bierzesz nowszą czy starszą wersję. Do tego lufa pdi i guma kmheada i tyle lub jakiś fajny tuning jak mój glock i colt meu od TM no ale tysiąc to będzie mało. Link to post Share on other sites
OFF Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Zapoznaj się proszę z zasadami podforum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts