Foleey Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 (edited) Witam, Jestem początkującym airsoftowcem i szukam odpowiedniej dla siebie repliki, znalazłem dwie które mnie interesują. Z tego co słyszałem G&G jest lepsza od specny, ale ma mniej fps i nie ma metalowego korpusu. Którą z nich byście wybrali i dlaczego? specna: http://gunfire.pl/product-pol-1152200040-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-A03.html G&G: http://gunfire.pl/product-pol-1152205587-Replika-karabinka-CM16-Raider-COMBO-czarna.html Edited January 7, 2017 by Foleey Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 M4/M16 z plastikowymi korpusami mówimy nie :maniak_zle: Z drugiej strony Specna za 850 złotych.. hmm, jak już to za 650 wyrwiesz, a fikuśny front najwyżej z czasem jak będziesz miał co na nim nosić ;) Te zaoszczędzone 200 złotych można przeznaczyć na solidną ochronę wzroku lub dołożyć trochę do butów. Quote Link to post Share on other sites
Foleey Posted January 7, 2017 Author Report Share Posted January 7, 2017 M4/M16 z plastikowymi korpusami mówimy nie :maniak_zle: Z drugiej strony Specna za 850 złotych.. hmm, jak już to za 650 wyrwiesz, a fikuśny front najwyżej z czasem jak będziesz miał co na nim nosić :icon_wink: Te zaoszczędzone 200 złotych można przeznaczyć na solidną ochronę wzroku lub dołożyć trochę do butów. W takim razie co byś zaproponował w okolicach tej ceny? :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Przecież napisałem, że Specnę w podstawowej wersji za 650 złotych ;) Quote Link to post Share on other sites
Foleey Posted January 7, 2017 Author Report Share Posted January 7, 2017 A sorry nie zrozumiałem :icon_biggrin: Myślałem że chodzi Ci o to że ten model można wyrwać za 650zł :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 M4/M16 z plastikowymi korpusami mówimy nie :maniak_zle: Dlaczego? Akurat ten plastik w g&g jest bardzo wytrzymały (powiedziałbym że nawet bardziej od chińskiego znalu) , fajny w dotyku i zmniejsza wagę repliki. Quote Link to post Share on other sites
Czarny96 Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Mam replike Specna Arms, i również mialem replike G&G. Szczerze to wybrałbym specne bo jednak te tworzywo z GG sie troche wygina w niektorych miejsach, a SA co prawda jest znalowa ale jest bardziej wytrzymała replika. Pozdro :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
matiwro Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Ja bym wybrał GG, z racji bebechów i ogólnego wykonania, bo ze Specnami nadal loteria. A korpus można będzie zmienić jak się będzie miało fanaberie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Foleey Posted January 10, 2017 Author Report Share Posted January 10, 2017 Ja bym wybrał GG, z racji bebechów i ogólnego wykonania, bo ze Specnami nadal loteria. A korpus można będzie zmienić jak się będzie miało fanaberie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Ale czy nie bardziej już opłacał by się tuning specny niż wymiana całego korpusu w G&G? Quote Link to post Share on other sites
ursus41 Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Używam już jakiś czas G&G z tej serii i powiem szczerze że nie jestem zawiedziony. Plastik jest tak wykonany że ludzie się dziwią gdy słyszą że to tworzywo. Co do osiągów to są naprawdę dobre i wytrzymały nawet zabawę przy -18stopniach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts