Bosch121 Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Witam, zakupiłem wczoraj Specne SA-A09 i dwa dodatkowe magi Hi-Cap na 500 kulek od GFC. Te od GFC nie pasują, nie da się ich nawet włożyć. Podajcie mi jakieś dobre, w miarę tanie magi hi-capy (300-500 kulek), żeby dobrze siedziały, bez luzów i dobrze podawały kulki. Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
vim Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Używałem i mogę polecić ze Specną następujące hi-capy Specny (póki co zdecydowanie najlepsze) BOY'a (trzeba uważać, by z właściwym pokrętłem dostać) Cymy Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Jak to GFC nie wchodzą, w specnach kolegów siedzą dobrze i podają, tak samo w moim HK416 GFC i m4 classic army Quote Link to post Share on other sites
Bosch121 Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 Znaczy, gdyby próbować na siłę to pewnie by weszło, ale nie chce zepsuć ani repliki ani magów. Może twoi koledzy nie mieli hi-capów, nie wiem. Odnosząc się do komentarza vima - liste magów ułożyłeś od najlepszego do najgorszego, czy kolejność przypadkowa? Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Nie nie, chodziło mi o to że moje magazynki GFC hicap które często pożyczam pasują idealnie do wszystkich replik w standardzie stanag, moich i kolegów Quote Link to post Share on other sites
vim Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 (edited) Jak miałbym próbować oceniać w kategoriach jakości hicapy, które testowałem Specna>Cyma>G&G=Boyi>>>>Battleaxe Jakbym miał ocenia Jakość/cena Specna>Cyma>Boyi>>GG>Battleaxe (Tak, mag GG hicap zdecydowanie był za drogi, w stosunku co sobą oferował) Nawiasem mówiąc, korzystając z promocji GF kupiłem sobie tego maga GFC: http://gunfire.pl/pr...M4-M16-tan.html Testować, go jeszcze nie testowałem, ale (pomimo iż jest chyba na poziomie jakości BattleAxe) do repliki pasuje, acz wchodzi bardzo ciasno, trzeba go mocno popychać. Edited January 26, 2017 by vim Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Generalnie magi dla Specny produkuje E&C w chinach. Tu dostępne pod oryginalną marką: http://topguns.eu/magazynek-m4-m16-mid-cap-160bb-e-c-czarny-zestaw-5-sztuk.html Quote Link to post Share on other sites
vim Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Generalnie magi dla Specny produkuje E&C w chinach. Tu dostępne pod oryginalną marką: http://topguns.eu/ma...aw-5-sztuk.html To midcapy:)@Bosch121 szuka hi-capów Quote Link to post Share on other sites
Bosch121 Posted January 27, 2017 Author Report Share Posted January 27, 2017 @vim gdybym je mocniej próbował wepchać to po jakimś czasie pewnie by się udało, ale mi zależy na tym, żeby magi chodziły luźno w gnieździe i żeby mi się tam nie klinowały. A właśnie, nie chciałby ktoś z was kupić tych magów? Mogę zdjęcia podesłać. :) Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 To midcapy:) @Bosch121 szuka hi-capów Fakt, jakoś mi umkło :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts