Maximus1944pl Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Uczestnicy ubiegłorocznej edycji mają pierwszeństwo w zapisach czy na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy"? Pozdrawiam, Serek (TAZ) Link to post Share on other sites
Genierał Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 "kto pierwszy ten lepszy" Link to post Share on other sites
McFly Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 6. Repliki gazowe, z regulowaną prędkości wylotową nie grają, Chodzi o wszystkie mancrafty i HPA, czy o klasyczne GBBR z systemem NPAS ? - W niektórych replikach jest to juz fabryczna opcja, gdzie i tak FPS < 500. Link to post Share on other sites
Genierał Posted February 21, 2017 Author Report Share Posted February 21, 2017 (edited) HPA- tak, gaz- nie Edited February 21, 2017 by Genierał Link to post Share on other sites
Kudłaty666 Posted March 1, 2017 Report Share Posted March 1, 2017 na jaki adres mam wysyłać zgłoszenie ? albo przeoczyłem w tekście ? Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 2, 2017 Author Report Share Posted March 2, 2017 na jaki adres mam wysyłać zgłoszenie ? albo przeoczyłem w tekście ? PW, tutaj, na WMASG Link to post Share on other sites
Ostatni Cyc Posted March 4, 2017 Report Share Posted March 4, 2017 @Genierał Jak wygląda stan listy? Pytam, bo mi się chłopaki powoli zbierają, a nie chcę truć Ci tyłka pisząc osobną wiadomość z każdym kolejnym nieszczęśnikiem. Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 @Genierał Jak wygląda stan listy? Pytam, bo mi się chłopaki powoli zbierają, a nie chcę truć Ci tyłka pisząc osobną wiadomość z każdym kolejnym nieszczęśnikiem. Odpowiadam- i to jest informacja także dla pozostałych- 77% Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 6. Repliki gazowe, z regulowaną prędkości wylotową nie grają, Chodzi o wszystkie mancrafty i HPA, czy o klasyczne GBBR z systemem NPAS ? - W niektórych replikach jest to juz fabryczna opcja, gdzie i tak FPS < 500. HPA- tak, gaz- nie gwoli ścisłości, żeby dla wszystkich (również dla mnie) była jasne: HPA- tak, są wykluczone z gry gaz- nie, seryjne greengazowe i co2 repliki nie są wykluczone z gry. Tak to rozumieć? Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 5, 2017 Author Report Share Posted March 5, 2017 (edited) racja, w sumie to niewyraźnie zabrzmiało... Wyjaśniam: - wszystkie repliki fabryczne na gaz OK - wszystkie repliki z opcją regulacji FPS, dyszami czy reduktorami - ODPADAJĄ Edited March 5, 2017 by Genierał Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Dzięki, pojaśnione. Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 8, 2017 Author Report Share Posted March 8, 2017 96% Dziękuję za zaufanie ;) Link to post Share on other sites
ManiekMariusz Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Czy repliki na HPA wyposażone w regulatory z tournament lock'em mogą grać ? Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 Czy repliki na HPA wyposażone w regulatory z tournament lock'em mogą grać ? NIE Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 12, 2017 Author Report Share Posted March 12, 2017 Panowie, ogólnie- szacunek za zdyscyplinowanie. 95% wpłat już dotarło ! Link to post Share on other sites
Ostatni Cyc Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Czy dobrze rozumiem, że jeśli znajdziemy trupa/ skołujemy sobie jeńca to możemy mu fizycznie zapierdzielić kulki jeśli zgadzają się nam typy amunicji? Jeśli tak to już wyłącznie problemem gracza jest to, że ktoś miał pejoty 0,2, a samemu strzela gg 0,3 Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 16, 2017 Author Report Share Posted March 16, 2017 tak b) fizycznie przejąć amunicję z magazynków zabitych i przeszukanych wrogów, (wymagana zgodność kalibrów palnych odpowiedników) tak, problemem gracza jest to, że zabierze np. pejoty 0,2, a samemu strzela gg 0,3 Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 17, 2017 Author Report Share Posted March 17, 2017 Skład kompletny. Więcej zgłoszeń nie mogę przyjąć. Zapewne zwolnią się jakieś miejsca, po aktualizacji listy ok. 1.04, o czym od razu napiszę. Proszę o uzupełnienie brakujących wpłat do 30.03. To ostateczny termin. Link to post Share on other sites
Loczekk96 Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Jakieś punkty ładowania baterii? Tzw. bezpieczne miejsca w których można np. zjeść spokojnie czy reperować replikę lub zadzwonić, i czy jakieś miejsce dla trupów które wypadły całkiem czy od razu do domu? Bo np. ja przyjadę z ekipą jednym autem, i jakiś konkret i bezpieczny parking? Czy wszystko w warunkach polowych? Można mieć "x" replik na wypadek gdyby gdyby któraś została uszkodzona? Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 18, 2017 Author Report Share Posted March 18, 2017 Jakieś punkty ładowania baterii? NIE Tzw. bezpieczne miejsca w których można np. zjeść spokojnie czy reperować replikę lub zadzwonić, NIE, WSZĘDZIE JEST NIEBEZPIECZNIE, JAK NA WOJNIE ;) i czy jakieś miejsce dla trupów które wypadły całkiem czy od razu do domu? PARKING, OFF GAME Bo np. ja przyjadę z ekipą jednym autem, i jakiś konkret i bezpieczny parking? TAK Czy wszystko w warunkach polowych? Można mieć "x" replik na wypadek gdyby gdyby któraś została uszkodzona? TAK, WARUNKIEM JEST ZGODNOŚĆ KALIBRÓW PALNYCH ODPOWIEDNIKÓW BO PRZECIEŻ DYSPONUJESZ TYLKO DWOMA JEDNOSTKAMI OGNIA Link to post Share on other sites
Genierał Posted March 31, 2017 Author Report Share Posted March 31, 2017 100% wpłat. Takich Uczestników tylko na rekach nosić ! Link to post Share on other sites
Genierał Posted April 2, 2017 Author Report Share Posted April 2, 2017 Proszę Dowódców Zespołów, którzy jeszcze nie podali mi swoich adresów e-mail o kontakt na genieral.rosomak@gmail.com Link to post Share on other sites
Genierał Posted April 19, 2017 Author Report Share Posted April 19, 2017 został już tylko miesiąc.... - 2 maja robię końcowa weryfikację stanów. Jeśli z kimś nie mam kontaktu, nie odpowiada na PW lub nie podał innej drogi kontaktu to zostanie usunięty z Listy Uczestników, - 9 maja wszyscy Dowódcy Zespołów otrzymają e-mail'e z wytycznymi startowymi. Pozdrawiam serdecznie Link to post Share on other sites
Genierał Posted April 23, 2017 Author Report Share Posted April 23, 2017 Uwaga ! mamy 5-6 WOLNYCH MIEJSC- WYŁĄCZNIE PO STRONIE FR ! OFERTA WAŻNA TYLKO TYDZIEŃ, DO 2 maja br Link to post Share on other sites
Wertyn44 Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Dlaczego zakazane są repliki z systemem hpa ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts