pazur79 Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Czesc, Mam mały problem z klapka wylotu łusek w G&P, a mianowicie caly czas jest otwarta- komora nie osłonięta . Pozwalam sobie skorzystać z fotki z innego tematu: http://wmasg.pl/var/images/community_gallery/52013/161853/main.jpeg Taka pozycja jest cały czas poniosę klapke od razu sprezyna działa i leci dół. Pytanie teraz. Jak zdjąć i zmienić pozycje sprężynki Quote Link to post Share on other sites
władek Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Najprawdopodobniej masz wyłamany ten dynks który trzyma zatrzask w pozycji zamkniętej. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Nic nie ma wyłamane tylko ma G&P, w którym klapka się nie domyka bo zatrzask jest realnie odwzorowany i nie mieści się razem z girboksem. A samego pytania nie rozumiem, przecież to jest trywialne pod względem koncepcji. Zdjąć segera, wyjąć ośkę, obrócić sprężynkę, wsunąć ośkę, założyć segera :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Krzywica Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 To je GP, tu się to robi magnesikiem lub tak jak pisał Wiciok. Ale, żeby to wiedzieć, trzeba wiedzieć czym się różni GP od Cymy :/ oraz mieć wyobraźnię (lub przynajmniej oczy). Quote Link to post Share on other sites
władek Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Faktycznie mój błąd nie wiedziałem że G&P zrobiło to jak w palnym, zasugerowałem się zdjęciem. Krzywica dzięki za uprzejme doinformowanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts