tajemnicza kiełbasa Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 witam, czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl? Quote Link to post Share on other sites
kawek93 Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 witam,czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl? Tu masz marpat i multicam, więc pewnie podobnie. Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 (edited) Kawek - to na zdjęciu to ani Multicam ani tym bardziej MARPAT. Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT) Edited February 21, 2017 by kthulhu Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 witam, czy kamizeelka mtp będzie normalnie wyglądała z mudurem marpat wdl? Jeżeli chodzi o walory estetyczne - może się to dość mocno gryźć. Jeżeli chodzi o walory praktyczne - rozpieprzasz sobie całkowicie wszystko, bo to kamuflaże o różnym zastosowaniu i z różnych "rodzin". Pojedyncze ładownice w MTP - jeszcze spoko. Cały Osprey (bo pewnie o nim mowa) - to już za dużo. Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT) Jeszcze oliwka OD. Lata temu tak biegałem i wszystko grało. Nawet lepiej niż w CB moim zdaniem. Quote Link to post Share on other sites
kawek93 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Kawek - to na zdjęciu to ani Multicam ani tym bardziej MARPAT. Co do pytania - będzie wyglądać to średnio. Do MARPAT najlepiej coś w Coyote Brown, US Woodland (oryginalny, a nie chiński) lub na upartego też w MARPAT (pod warunkiem że mundur oryginalny jak i oporządzenie z oryginalnej cordury w MARPAT) Kurde, faktycznie, nie przyjżałem się dobrze. Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted February 22, 2017 Author Report Share Posted February 22, 2017 chce kupic sobie ospreya w kolorze tan lub desert ale nigdzie nie moge znalezc ops panel w tym kolorze i cummerbount czy jak to sie pisze. Kamuflaż będzie nadal działał czy nie? Jeżeli chodzi o walory estetyczne - może się to dość mocno gryźć. Jeżeli chodzi o walory praktyczne - rozpieprzasz sobie całkowicie wszystko, bo to kamuflaże o różnym zastosowaniu i z różnych "rodzin". Pojedyncze ładownice w MTP - jeszcze spoko. Cały Osprey (bo pewnie o nim mowa) - to już za dużo. Jeszcze oliwka OD. Lata temu tak biegałem i wszystko grało. Nawet lepiej niż w CB moim zdaniem. Właśnie w tym problem, zę bedę korzystał z mtp i MARPATu Quote Link to post Share on other sites
koso22 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Panie noś pan co chcesz i jak chcesz nikt ci nie zabroni. A łączenie kamuflaży jest normalne i dobre no może z wyjątkiem UCP chociaż nawet UCP w niektórych warunkach działa zarąbiście i nie mówię tu o gruzowiskach, kamieniołomach tylko o normalnym lesie i łąkach. Jak ci się strasznie nie będzie podobać to psiknij kamizelkę np. zielonym sprejem żeby przyciemnić całość i zamartwiaj się czymś innym a nie takimi pierdołami. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts