Pesus the Hunter Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Niedawno co wyszło demo COD2. U mnie sie właśnie ciągnie a ja już chcę wiedzieć jak im to wyszło. Grafika prezentuje się smakowicie... Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 na ati9600pro trzeba grać w trybie "directx 7.0" wtedy jest więcej niż 5 klatek/sekundę i można grać, detale na normal - wygląda jak stary CoD, tyle, że tekstury są brzydkie jakieś...poza tym generalnie po staremy - taki mission pack bardziej.. Link to post Share on other sites
The Gambler Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ogladalo sie demko mozna powiedziec ze gra roku;) szkoda tylko ze nie bede mogl w nia grac :? - narazie :twisted: Link to post Share on other sites
jackobi Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ogolnie jest 5 fps-ow czy poprostu o tyle wiecej niz na wyzszych detalach ?? mam 512 ramu procka 1,6 i wlasnie radeonka 9600 pro. Pociagnie jakos ?? :P Link to post Share on other sites
K.A.B Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Moje odczucia co do dema są takie: Bardziej przypomina mi to Medal of Honor niż Call of Duty (1). Grafika fajna, cienie, tekstury etc. na wysokim poziomie, fizyka wg mnie "za mała". U mnie chodzi bardzo dobrze. Athlon 64 3000+ 1024 ddram 400mHz Radeon X850XT 256Vram W.D SATA II 160GB Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted September 29, 2005 Author Report Share Posted September 29, 2005 K.A.B a jaki masz sprzęt? Link to post Share on other sites
BMP_Tom Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 mam P4 2.8GHz z HT, 512MB DDR i Radeon 9800 PRO i w 1280 na 1024 a reszta na normal śmiga płynnie. A jakoś demko nie przypadło mi do gustu. Mamy dużo za dużą wytrzymałość na postrzelenia, Niemców jest nieskońcenie wiele i oczywiście my będąc zwykłym szeregowcem pchamy wszystko na przód. Link to post Share on other sites
bartes89 Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 A moglibyście podac jakies linki z downloadem CoD2 demo?? Bym byl bardzo wdzieczny :D Link to post Share on other sites
K.A.B Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ja wierze, ze wpisanie w google hasła "Call of Duty 2 demo" jest rzeczą niezwykle wymagającą, ale mógłbyś się przynajmniej postarać... Tu masz linka do dema Link to post Share on other sites
Gołąb Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Hej a mi sie demo nie chce uruchomic,tzn. sama instalka :roll: Plik sciagniety z fileshacka ma 655 mb,ma ikonke bialego kwadratu z niebieksim paskiem,i jak kilkne,to sie nie włącza,a komp łapie zmułe i nie da sie nic z tym zrobic :evil: Moze wy wiecie o co chodzi? Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 u mnie domyślnie rozpakowuje się do tempa na C: jak masz tam mało miejsca to może przez to nie chce ruszyć... Link to post Share on other sites
Bocian Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 XP 2000 MHZ zmniejszone na 1250 bo sie przegrzewa :P radeon 9500 pro 512 RAM Soltek SL 75FRN-L dziala plynniutko ale jakos specjalnie mi sie nie podoba, uwazam ze COD 1 bylo lepsze i rzeczywiscie bardziej mi to przypomina MOH. pozdrawiam Bocian. Link to post Share on other sites
repmed Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 grafika fajniutka, klimat taki sobie - tryb veteran od easy nie różni się przaktycznie niczym. Podobnie jak MoH i CoD strasznie liniowa. b. dobry pomysł z indykatorem rzuconych granatów - rewelka. u mnie smiga bez problemu : celeron 2.0 (windows myśli, że 2.6), ramu 768, GF 5600 pro z 256 mb - zakup w komisie za 200 zł - szczerze polecam, Link to post Share on other sites
Cincin Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 A jakie są MINIMALNE wymagania tej gry? Na 64 MB garcie graficznej pójdzie?- Czy bedzie skakać? :wink: Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 Zainstalować to się zainstaluje ale chyba nic poza tym. Ps. Nie wiem co wy tak narzelacie na te COD2, dla mnie pod każdym względem lepsze (szczególnie brak pasku życia i inne atuty). Ja demko na weteranie przeszedłem trzy razy i teraz czekam na pełna wersje.... Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 No pełna wersja trochę lepsze wrażenie robi niż demo - zaczynamy od czerwonoarmisty i obrony stalingradu - fajny klimat, choć nie tak sugestywny jak filmowy stalingrad w COD1...Co do grafiki to świetnie są zrobione twarze żołnierzy, na wodotryski ati 9600 chyba nie pozwala - reszta jest identyczna jak w COD1...warto zagrać, ale nic nowego to nie jest... Link to post Share on other sites
Bartekp Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Na kręconej Winfast A180(gf4 mx) karcie 64mb chodzi płynnie przy ustawieniach na high Link to post Share on other sites
WojtekB Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Na waszym miejscu nie martwiłbym się tak płynnością. Z reguły jest tak, że demo jest o wiele gorzej zoptymalizowane pod słabszy sprzęt niż wersja finalna. Link to post Share on other sites
Snajper000 Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 No i jest przed kilkoma minutami skończyłem pełną wersję gry Call of Duty 2, a grałem 4 dni. Gorąco polecam, nic dodać sporo ująć. :D Link to post Share on other sites
Cybul Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Ja mam juz pelna ale czekam dopoko ramu nie dokupie bo strasznie tnie :) Ale gra przednia :) Link to post Share on other sites
K.A.B Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Wizualnie i dźwiękowo bardzo dobrze, gorzej z monotonią która towarzyszy +/- od połowy gry. Niemcy -> Granat -> Wypróznienie magazynka -> Wycofanie sie 4 kroki do tyłu ->Granat -> Wybuch -> Niemcy -> Granat... Link to post Share on other sites
rooster Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Mam pytanie, jakie to ma wymagania minimum? pujdzie na radku 9100 128ram, i pamieci ram DDR 512 i celeronie 2Ghz? Link to post Share on other sites
Zgedi Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 pujdzie :wink: Link to post Share on other sites
Grzyb-UNIT Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 gra świetna , wczoraj skończyłem single player jest miodny, grafika świetna super zaplanowane misje, brak liniowości, kilka nowych broni, ale mam pare uwag: - dla mnie multiplayer to 80% tej gry a on trochę zubożał .... po pierwsze nie mozna juz poruszac się pojazdami (czołgi, jeepy) dla mnie to duży minus.... drugi minus to dla mnie brak możliwości przenoszenia ckmów tak jak to było możliwe w częsci poprzedniej (browning, dp 28, mg34) narazie to tyle jak cos jeszzce zauważe bądź mi sie przypomni to napisze... [ Dodano: Pią 11 Lis, 2005 ] jeszcze warto by dodać ze nie można zmieniać trybu ognia w żadnej z broni :/ Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 A ja się troszeczkę na tej grze zawiodłem... Niby grafika ładiutka, otoczenie żyje i widać ze się chłopaki starali, ale za dużo z quake teraz ma... jak zabjesz wszystkich w bunkrze to wyskakują następni i tak w kółko. Musisz pędzic do przodu nawalając do wszystkiego. Odniosłem wrażenie że tez ucierpiały na tym, ukochane przezemnie w poprzedniej części, bronie samopowtarzalne. Często okazuje się że są zbyt wolne przy takiej liczbie przeciwników i trzeba się ratować czyms z długim magiem... Ogólnie gra się przyjemnie, ale mimo wszystko uważam pierwszą cześć za lepsz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts