KodzaK Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Ktoś miał? czy nadaje się ten gaz do klamek?? o ile jest mocniejszy od GG? Quote Link to post Share on other sites
Sanders Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 nadaje sie. To nie jest zbyt mocny gaz. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Wbrew nazwie to nie żadna potęga. Protech/SmartGas są mocniejsze. Dodatkowo ten Sniper ma metalową dyszę a ona nie we wszystkich magazynkach się dobrze uszczelnia. Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Sniper nie ma olejku silikonowego z tego co się orientuje albo ma go bardzo malutko co wpływa dobrze na podkręcanie hopka. Ja generalnie używam abbey predator czyli ten czerwony, jest troszkę mocniejszy od tego sniper i mi się w klamkach marui sprawdza idealnie. Quote Link to post Share on other sites
KodzaK Posted April 10, 2017 Author Report Share Posted April 10, 2017 Teraz to już mam sieczkę informacji , @mareq - wszystkie filmiki " testowe " jakie widziałem pokazywały ze burt sniper jest mocniejszy od protechów itp. możesz jakoś uzasadnić po czym wnioskujesz, że ten gaz jest słabszy od protecha/smartgasu? butelka, którą posiadam na dyszę plastikową :P @ NooBSaiboT - dziwne bo we wszystkich sklepach, jak i filmiku testowym z kanału abbey na YT wynika że predatory są słabsze od burt sniper gas. gdzie kolwiek się przeczyta opis burt sniper , jest informacja że zalecany do stosowania w replikach wyborowych i replikach strzelających w trybie auto. Posiadam glocka 17 od WE i trochę się boję, że po dłuższym użytkowaniu się glock posypie, ze względu na budowę 50/50 metal/abs Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 (edited) Ja nie piszę na pdstawie filmików tylko własnych obserwacji. Każdy może mieć swoje zdanie. Docelowo i tak będę przechodził na propan, bo po co przepłacać. Z tego co czytałem to Glock od WE jest udaną konstrukcją. Jest chyba nawet cały wątek mu poświęcony. Tam zapytaj jak znosi używanie mocniejszych gazów. Edited April 10, 2017 by mareq Quote Link to post Share on other sites
DaroM Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Teraz to już mam sieczkę informacji , @mareq - wszystkie filmiki " testowe " jakie widziałem pokazywały ze burt sniper jest mocniejszy od protechów itp. możesz jakoś uzasadnić po czym wnioskujesz, że ten gaz jest słabszy od protecha/smartgasu? butelka, którą posiadam na dyszę plastikową :icon_razz: @ NooBSaiboT - dziwne bo we wszystkich sklepach, jak i filmiku testowym z kanału abbey na YT wynika że predatory są słabsze od burt sniper gas. gdzie kolwiek się przeczyta opis burt sniper , jest informacja że zalecany do stosowania w replikach wyborowych i replikach strzelających w trybie auto. Posiadam glocka 17 od WE i trochę się boję, że po dłuższym użytkowaniu się glock posypie, ze względu na budowę 50/50 metal/abs Używałem do repliki GBBR i Protecha i Brut Snipera. Ten drugi lepiej sprawował sie w niższych temperaturach (w porównaniu do pierwszego), strzały były stabilniejsze, a blow back subiektywnie mocniejszy. Protecha uzyłem tylko raz i więcej do niego nie wróciłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts