sulferno Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 A RK-01 to nie AKMS. To AKS-74U. Pozdrawiam- rusofil. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 13, 2017 Author Report Share Posted April 13, 2017 -ciach- Regulamin dotyczy wszystkich. Buniek. Link to post Share on other sites
Cleon Posted April 13, 2017 Report Share Posted April 13, 2017 (edited) Do tej zabawki kulki z bazaru się nadają. Za lepszym akumulatorem nawet nie ma co się rozglądać bo zmieli wewnętrzne mechanizmy w tej emce do której się tak uparłeś. Nie bez powodu ludzie ci to "coś" odradzają, a taki AGM (ze starej czy nowej serii) twoją emkę bije na łeb pod każdym względem. Edited April 13, 2017 by Cleon Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 nie chce na zadne strzelanki w lasach chodzic najwyzej to w budynku ! Wygląda mi na CQB, ale co ja się znam. Naprawdę trudno Ci coś doradzić, bo co chwilę wymieniasz repliki z innych przedziałów cenowych. Teraz mówisz coś o 400-500. W tym przedziale masz serię G608 od JG i może coś z serii RK od Boyi się znajdzie. To są dobre repliki. Polecamy je. A do mojej pisowni moge zle pisać bo nie mieszkam w polsce A teraz to już jesteś spalony :D Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Ja mieszkam w Polsce a nie robię błędów w języku angielskim. Tylko po co ja to piszę, skoro autor tematu jest ewidentnym trollem - nie wierzę że ktoś może wypuszczać z siebie taki strumień świadomości na serio. Edited April 14, 2017 by malin2k2 Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 nie wierzę że ktoś może wypuszczać z siebie taki strumień świadomości na serio. Widocznie życie oszczędziło Ci przyjemności pracy w sprzedaży detalicznej :D Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 -ciach- Buniek Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Widocznie życie oszczędziło Ci przyjemności pracy w sprzedaży detalicznej :D Hehe wręcz przeciwnie - ze dwie dekady w branży. Może stąd uczulenie na taką postawę:) Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Kupić tą cm 028 na jakies przecenie czy nie? Jak nie masz budżetu na nic lepszego i nie odpowiada Ci Galaxy G5 to kup. A wy nadal to samo.. Temat i rozmowy są o replice 250-350zł i zamiast na to odpowiedzieć to pretekstów do kłótni szukacie ;/ Przejrzyj swoje posty jeszcze raz i sprawdź ile razy padły różne kwoty. Ja nie zamierzam się w tym temacie więcej udzielać. Hehe wręcz przeciwnie - ze dwie dekady w branży. Może stąd uczulenie na taką postawę:) Po prostu się zahartowałeś ;) Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Arend już Cię ostrzegał. Regulamin jest dla wszystkich, chcąc korzystać z forum musisz go przestrzegać. Buniek Edited April 14, 2017 by Buniek92 Link to post Share on other sites
VaxisPl Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 To kup tą emke i nie miej do nas pretensji o to, że rozleciała się w pudełku. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Prosiliśmy Cię o poprawne pisanie. I to nie raz i nie dwa. Arend Edited April 14, 2017 by arend Link to post Share on other sites
Cleon Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 A no bo wy już macie to wszystko za sobą więc sie cieszycie nie musicie odpowiadać i pomagać innym ale NAPEWNO robiliście to samo co ja kiedyś I właśnie tego chcemy ci zaoszczędzić... byś nie kupił czegoś, co cię zrazi do tego hobby i najzwyklej na świecie na takie coś przepłacisz pieniądze i nerwy. Też kiedyś myślałem że emka pokroju tej co wysłałeś będzie wystarczająca dla totalnego swieżaka i wiesz co? I pożałowałem że nie kupiłem AGM'a ;) Link to post Share on other sites
władek Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 No sorry Vaxis ale jak sie lata po lesie i rzuca repliką to tak jest rozlatują się Odezwał się ten który ma największe pojęcie o tym. I znów niestety moja teoria sie sprawdza tutaj, ze '' replika za 1000zł lub wcale To może wreszcie zdecydujesz się co chcesz i jaki masz budżet bo do tej pory co ktoś chce coś pomóc to zaraz wyskakujesz z inną replika z zupełnie innego przedziału cenowego. Może najlepiej idź na bazar i kup wiatrówkę za 100 i po problemie. Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Wrzucę to w cytat, choć po prawdzie powinienem skasować i nie wchodzić w dalszą konwersację. Arend gościu możesz przywrócićmi ten komentarz i pokazać, co w nim napisałem źle? Pisze to godzinami dobrze napisałem a ty mi to usuwasz zamiast poczekać na opinie innych no k.... Wszędzie dałem polski znak, kropki u przecinki i mi usuwasz żeby zrobić mi na złość? Przeczytałeś w ogóle treść czy szukałeś na siłe błedu polskiego bo nie mieszkam w polsce i właśnie przez takie coś oczerniasz swój narod i prezentujesz cebule Przeczytaj sobie ten "poprawnie napisany post" i przemyśl raz jeszcze co chciałeś i napisać i powiedzieć. A z drugiej strony jak mogę oczerniać Naród Serbski ( o pech, nie jestem narodowości Polskiej) starając się wymusić na pseudopiśmiennych szanowanie swojego języka. Ani mi to nie imponuje ani złości a najbardziej żenuje że muszę się użerać z różnej maści (ocenzurowano) którzy nie szanują ani swojego języka ani ludzi z którymi piszą. A popisami i lenistwa i (ocenzurowano) tylko i wyłącznie sam sobie wystawiasz świadectwo jak to nazwałeś cebulactwa. Arend Edited April 14, 2017 by arend Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Wyedytowałeś żeby dorzucić bluzgów, brawo. Długo tu pożyjesz :) Myślę, że ten temat można oznaczyć jako "Jak NIE pisać na forum" :) Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 dorzucić? zmieniłem z cenzury na k z czterema kropkami żeby nie było że to przekleństwo, a zresztą na ''k'' może sie zaczynać cokolwiek no kałasznikov :D Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Arend, gościu, możesz przywrócić [spacja] mi ten komentarz i pokazać, co w nim napisałem źle? Pisze to godzinami, dobrze napisałem, a ty mi to usuwasz zamiast poczekać na opinie innych, no k.... Wszędzie dałem polskie znak, kropki u i przecinki i mi usuwasz żeby zrobić mi na złość? Przeczytałeś w ogóle treść czy szukałeś na siłę błędu polskiego, ("błędu polskiego" jakoś dziwnie brzmi) bo nie mieszkam w Polsce i właśnie przez takie coś oczerniasz swój naród i prezentujesz cebule. Zobaczcie użytkownicy normalnie chce porozmawiać, a ten pan mi niszczy wszystko. Powiedzcie mu coś proszę. Arend, mówię Ci coś: Dobra robota! Arend nie jest Polakiem, a przynajmniej nie urodził się Polakiem i nie mieszkał w Polsce od małego więc nie wiem po co ten wtręt o oczernianiu narodu. Ponownie przepraszam za użycie koloru zarezerwowanego dla administracji. Nieprawda jest. Ma nawet na to już papiery i odpowiedni paszport :icon_mrgreen: Edited April 14, 2017 by arend Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Teraz Marku proszę idź innych dyskryminować i wytykać im błędy a nie tylko mi, a i powiem że piszę na telefonie dlatego albo źle coś klikne lub coś :P To też by normalny człowiek uszanował. Przyznaj też, że zamiast usuwać wszystko co napisałem co jedt bezczelne powinien zrobić tak jak Ty. Edited April 14, 2017 by damian1238 Link to post Share on other sites
arend Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Damian po raz kolejny i ostatni proszę o używanie poprawnej polszczyzny. Moja cierpliwość się skończyła i kolejny tak pisany post poleci w niebyt razem z tematem a ty złapiesz perma. Regulamin dotyczy wszystkich i nikt tu nie będzie tolerował takich popisów i bezczelności. Edyta: Zdziwiłbyś się jak wiele osób pisze z telefonów czy tabletów. I wychodzą im i znaki narodowe i diakrytyczne i kropki na końcach zdań i wielkie litery na początku. To tylko i wyłącznie kwestia chcenia i kultury. A niestety wazeliny do wchodzenia w (ocenzurowano) tu nie stosujemy. Więc albo dostosujesz się do wymogów Forum albo nikt cię nie będzie zatrzymywał. Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Dobrze napisałem. Perma? Wyluzuj trochę. Dlaczego temat zmienił się z ASG na wiadomo co ? Kolejny dowód na to, że tym bardziej Ty nie chcesz pomóc. Uszanuj też człowieku że nie wszyscy są jakimiś mistrzami czy geniuszami polaka. Zauważyłem też, że nie pozwalasz się wypowiadać innym oraz i nie pozwalasz by mi pomogli. Mylisz się Marku, szanuje wszystkich co chcą mi pomóc oraz normalnie mi odpiszą... Z arend tak się nie da. Edited April 14, 2017 by damian1238 Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 (edited) Dziecko... Po pierwsze, nie jesteś pierwszą osobą, której czepiam się o pisownie. Po drugie, zerknij sobie na moje posty z dzisiejszego ranka i z wczoraj - wszystkie pisane były z telefonu. Może i popełniłem jakieś błędy - nie ukrywam, że mi się zdarzają - ale jest ich zdecydowanie mniej niż u Ciebie. Można? Można! Tylko trzeba chcieć, a nie zasłaniać się wymówkami (które są jak dziury w dupie - każdy jakąś ma). Po trzecie, Arend i mi kasował kiedyś posty i co zrobiłem? Nauczyłem się pisać na tyle poprawnie, że raczej nikt mi ich nie wytyka. Reprezentujesz podejście, za które powinieneś dostać wychowawczego liścia. Jesteś nowy na forum, a czepiasz się o panujące tu zasady. Nie szanujesz języka (a ja to odczuwam tak, jakbyś nie szanował mnie, bo skoro ja mogę poświęcić czas na korektę żeby Tobie się wygodnie czytało to i Ty powinieneś), a co najgorsze nie szanujesz nas - doradzających Ci. Dlaczego? Bo pytasz nas o rady i je olewasz (bo "wiesz lepiej", a skoro tak to po kiego grzyba pytasz?). Co więcej, zarzucasz nam celowe działanie na Twoją szkodę (tak, boimy się Ciebie w uj dlatego polecamy Ci szajs). Edited April 14, 2017 by MarekMac Link to post Share on other sites
arend Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Temat się zmienił na niewiadomo co bo zaszła konieczność prostowania jednego ćwierćpiśmiennego. Ot i cała tajemnica. Link to post Share on other sites
damian1238 Posted April 14, 2017 Author Report Share Posted April 14, 2017 Dobrze, postaram się pisać poprawnie. Jaką replikę mi polecicie w przedziale 250-350zł? Odpada agm, bo ktoś wcześniej pisał że od niedawna się rozlatują. MP5 jest jak dla mnie za małe, w dodatku na CQB na które nie chodzę, ale może kiedyś. Ja wolę coś większego w stylu kałacha. Link to post Share on other sites
arend Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Żadną niestety, bo używek ci nikt nie doradzi. Dozbieraj ciut grosza i Boyjowska seria RK stoi otworem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts