Szymeg Posted May 11, 2017 Report Share Posted May 11, 2017 Witam , dotarła do mnie m4 , tylko mam problem bo po strzałach na single dysza wraca do tylnego położenia. Co robić? Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted May 11, 2017 Report Share Posted May 11, 2017 Przecież właśnie tak ma być. Quote Link to post Share on other sites
Szymeg Posted May 11, 2017 Author Report Share Posted May 11, 2017 O, dziękuję i przepraszam za głupie pytanie. Quote Link to post Share on other sites
Szymeg Posted May 16, 2017 Author Report Share Posted May 16, 2017 (edited) Nie chcę zakładać nowego tematu. Zamontowałem gumkę Systemy i magiczny pin g&p , poszedłem przestrzelać. Na początku trochę tak jakby zgrzytało ale po chwili przestało ,ale szybkostrzelność na auto raz była normalna , a raz mniejsza. Zamontowałem oryginalny pin i strzelało normalnie , zamontowałem magic ,ale nie dokręciłem do oporu ,tylko żeby luzu nie było i strzelało normalnie (na początku był 1 dublet) . Czy mogę tak mieć ten magic pin , czy jednak zamontować stockowy? Edited May 16, 2017 by Szymeg Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Przycierało bo pewnie dolne body się krzywiło w stosunku do górnego, czyli dysza ocierała o komorę. Jeśli strzela poprawnie (podaje i nie ma skoków fps - różnic w zasięgu) to możesz zostawić. Quote Link to post Share on other sites
Szymeg Posted May 16, 2017 Author Report Share Posted May 16, 2017 Dzięki, postrzelam trochę i zobaczę. :) Quote Link to post Share on other sites
Szymeg Posted May 17, 2017 Author Report Share Posted May 17, 2017 (edited) Nie dojdę z tą repliką do ładu :P , nie ważne jak usztywnie korpus ( magic pinem czy po prostu zwykłym pinem i taśmą z tyłu uppera) ,to traci minimalnie osiowość dysza komora , i zmniejsza się szybkostrzelność bo pewnie dysza uderza. Da się jakoś ustawić to ? Edited May 17, 2017 by Szymeg Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts