NOWIC Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 (edited) Witam Dotychczas w CQB używałem zamiennie repliki AEG i gazowego Shootguna Marui wersji Breacher. Zmiana kraju to zmiana środowiska dlatego mam pytanie: Jak Polskie środowisko airsoftowe postrzega używanie strzelb gazowych strzelających więcej niż jedną kulką na raz - akceptowalne i dopuszczane czy raczej nie? Świetnie mi się biegało z Breacherem ale mam ochotę teraz na coś z kolbą i myślę nad KSG ale przed zakupem wole zapytać jak takie repliki są postrzegane w środowisku :icon_smile: Będę wdzięczny za opinie. Edited May 26, 2017 by NOWIC Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Jak Polskie środowisko airsoftowe postrzega używanie strzelb gazowych strzelających więcej niż jedną kulką na raz Polskie środowisko zareaguje: "wow, ale zajebiste, mogę zobaczyć? Mogę strzelić?" :D w 90% przypadków nikt się nie przyczepi, że coś strzela więcej niż jedną kulką naraz. Pozostałe 10% to ludzie, którym wszystko przeszkadza, więc jeśli jakieś środowisko "bóldupi", że czyjaś replika strzela paroma kulkami naraz to znaczy, że trzeba zmienić środowisko na normalne. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 (edited) Jeśli znalazłaby się osoba, która sadzi się do kogoś używającego Breachera Marui, to chyba nienawidzi airsoftu. Śmigaj dzielnie z pompką, ileż można patrzeć na krótkie karabinki w CQB. Edited May 26, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Na południu polski też nikt nie robi problemów ;) Quote Link to post Share on other sites
wormadam Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Sam obrywałem ze sprężynowej pompki 3 kulkami i powiem, że świetna sprawa taki shotgun. W końcu „naturalnie" powinien większą ilością kulek sypać niż jedna :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts