Franqex Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Witam! Na start chciałbym kupić elektrycznego glocka 18c. Zauważyłem ofertę tego pistoletu na allegro i moje pytanie jest takie czy ten glock na allegro to pewniak ? Sprzedawca ma bardzo dobrą opinie. Pisze posta dlatego ponieważ jest to prawie 50% różnicy ceny. Tanie Militaria (292 zł) https://www.taniemilitaria.pl/pl,glock-18c-cm-030-ver-ii-tan-cyma,3,5,6,23,2420.html#opis Oferta z allegro (170 zł) http://allegro.pl/glock-18-c-elektryczna-replika-asg-cyma-nowa-i6825000288.html#thumb/1 Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Kupowałem u tej osoby dla siebie i dla kolegi. Wszystko OK. Alternatywnie na Cytadeli jest za 215zł, jeśli zależy Ci na gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
Franqex Posted June 11, 2017 Author Report Share Posted June 11, 2017 Kupowałem u tej osoby dla siebie i dla kolegi. Wszystko OK. Alternatywnie na Cytadeli jest za 215zł, jeśli zależy Ci na gwarancji. Dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Jeżeli nie nasz znajomego grzebajły w replikach to kupienie zabawki z sensowną gwarancją nie jest głupim wyjściem. Cymoglok nie jest repliką specjalnie awaryjną ale..........ale i nieszczęścia chodzą po ludziach i strzeżonego bogi strzegą. BTW to strasznie te cymogloki podrożały. Ja swojego w TG kupiłem za ~150pln acz parę lat minęło........ Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted June 11, 2017 Report Share Posted June 11, 2017 Dodałbym jeszcze, że jeśli kolega planuje robić lipomoda, to gwarancję i tak straci, więc nie ma się co na nią łasić. @arend Cymoglok chodzi teraz bez promocji w okolicy 240-290zł. Inne cymowe AEPy to koszt około 200zł. Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 BTW to strasznie te cymogloki podrożały. Ja swojego w TG kupiłem za ~150pln acz parę lat minęło........ Pomyśl sobie, że Galaxy G5 kosztowało kiedyś 190 złotych ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts