kukunamuniu Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Na tyle? W sensie numer seryjny pod deklem po lewej stronie korpusu? Na zdjęciach z TG jest tłoczony, bezbarwny. Te niemalowane nity na jaskółce też są chyba typowe dla serii RK. Metalowy korpus ma z tego co znalazłem dopiero AK TM z EBB, ale ono ma inną kolbę i kosztuje nowe 500 dolarów, więc to raczej nie ten model. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Pod jaskółka masz nr wybite. Mam teraz przy sobie trzy różne rk.. i dwa mają na napisie rdzawy nalot, jeden miał biały napis, który zamalowałem. Na zdjęciu tego nie widzę. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Nawet jeżeli to RK to za 4 stówki w tym zestawie też można. O ile sprawne :icon_mrgreen: A tego ze zdjęcia nikt nie odczyta....... Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Odpuszczamy temat, dzięki za wszelki odzew. Stanęło na mocno podkręconym GFG42, przynajmniej na razie. ;) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Ten 14mm gwint to podstawa hyhyhyhyyhy. A i powodzenia z podkręcaniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts