BetPay Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 (edited) Cześć. Planuję zakup lufy do mojego SIGa. Od razu mówię, wiem, że Promyk jest najlepszy, ale mnie na niego nie stać. Planuję wydać ok. 150zł. Czytając parę dni fora wytypowałem te 4, a właściwie 5 luf: Guarder 6,02 363mm - 130zł Systema 6,04 363mm - ~150zł (niedostępna) Madbull Steel Bull 363mm - 175zł Modfly Hybrid 407mm - ~180zł (niedostępna). To są jak na razie moi faworyci, celuję szczerze mówiąc w Guardera. Dzisiaj jednak natknąłem się na lufy ZCI, u nas pod nazwą ZC Leopard. Cena świetna, opinii bardzo mało, ale w większości dobre - tylko 90zł, jest coś warta czy jest pokroju PPS? Z góry dziękuję za pomoc. Edited August 5, 2017 by BetPay Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 (edited) Madbull Steel Bull 363mm - 175zł a reszta poza systema nie warta. Edited August 5, 2017 by Sedoro Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 ZCI jak najbardziej na plus. Wziąłem jedną na testy i sprawuje się świetnie. Quote Link to post Share on other sites
DAVVlD Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 PPS też można trafić całkiem spoko a ZCI na zagranicznych forach jak i znam kilka osób które baaardzo chwalą. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Mi ZCI nie przypasował. Wykonany tak sobie, krzywa (nieosiowa) korona lufy, a kulki latały bez zmian w stosunku do stockowego e&l'a. Mając budżet 150zł warto dopłacić 50 i kupić już promyka, bo pi razy drzwi przy obecnym kursie dolara chodzą. Uprzedzając prośbę o źródło: asiaairsoft.com / przesyłka jest wliczona w cene produktu. Quote Link to post Share on other sites
BetPay Posted August 5, 2017 Author Report Share Posted August 5, 2017 (edited) Nitro, właśnie miałem pytać odnośnie tego sklepu, bo też się na niego natknąłem. A jak z dodatkowymi opłatami? Widzę, że mają fajną promocję 3 produkty + kurtka to może bym tam coś dobrał. No i druga sprawa to kwestia oryginalności tych luf, siedzę trochę na Aliexpress i wiem, że Chińczycy lubią doklejać "nie swoje" marki. Edited August 5, 2017 by BetPay Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Asiaairsoft ma oryginały. Płacąc paypalem jesteś w 100% bezpieczny. Co do dodatkowych opłat. Im większa paczka, tym większe ryzyko. Zamawiałem tam już kilka promyków, i ani razu cła nie płaciłem. Pzdr, N. Quote Link to post Share on other sites
BetPay Posted August 5, 2017 Author Report Share Posted August 5, 2017 Ok, no to myślę, że nie mam co się zastanawiać. Szkoda, że się nie załapałem na promocję z kurtką, bo była do dzisiaj :( A już ładny zestaw miałem http://screenshot.sh/m7s4aYkm1VGcX . Napiszę jeszcze do nich, może się załapię. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 T connecty kup sobie lokalnie w modelarskim. Zapłacisz za pare 2.,50, a nie 16 zeta. Quote Link to post Share on other sites
BetPay Posted August 6, 2017 Author Report Share Posted August 6, 2017 Wiem, wiem, tylko jest ta promocja - 3 rzeczy i kurtka gratis. Myślę że warto dołożyć te 30 zł na kurtkę. Tylko promocja była do 5 :( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts