dark_quar Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Witam. Która klamka od well'a jest waszym zdaniem najlepsza (czyt. wolniej się rozpada od innych) Jestem świadomy, że porównywanie modeli well'a to jak gdybanie nad tym który stolec na chodniku majestatyczniej się prezentuje. Mimo to chciałbym ograniczyć się TYLKO do modeli well'a. Chodzi głównie o działanie, zawodność, oraz kwestie (nie)estetyczne. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Nie ma dwóch identycznych stolców. Produkty Wella są po prostu nierówne. Ta sama replika u jednego będzie działać a u innego się rozpadnie. Jak nie masz smykałki do samodzielnego grzebania i ma to być pierwsza replika to sobie odpuść. dołóż troszeczkę i kup coś polecanego. Quote Link to post Share on other sites
dark_quar Posted August 10, 2017 Author Report Share Posted August 10, 2017 No w sumie racja. Aczkolwiek ciekawi mnie jak ma się do tego sama konstrukcja pistoletu. Przykładowo g195 (m9) będzie miało inną budowę zamka niż g192 (1911), co będzie skutkowało (teoretycznie) inną wytrzymałością, pomimo wykorzystania tego samego g*wnolitu. Chyba że produkty wella mają takie różnice w jakości, że kształt przestaje mieć znaczenie. Ciekawi mnie także (już niedostępny) glock. Spotkałem się z opinią, że nie był tak do końca zły :/ Jeśli chodzi o kupno, to nie. Jak na razie nie mam potrzeba kupowania boczniaka. Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Opieraj się na opiniach z wumasga to będziesz zimą w sandałach biegał :P. Ktoś kupił wella, nigdy nic innego nie miał, ma go od wczoraj i wychwala... Widziałem już tu takie opinie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts