UnTiTleD Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Witam, natknąłem się na sklep Zbrojownia, ale nie ten wszystkim znany (no chyba, że tylko ja go nie znam), tylko taki: https://www.zbrojownia.pl/ Wcześniej go chyba nie widziałem, a zaciekawił mnie, bo ma Berettę ARX160 Elite o ponad 100 zł taniej, niż w innych sklepach i darmową wysyłkę. Ktoś coś kupował stąd? Godny zaufania sklep? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Ktoś wyczaił że jest wolna domena i sobie wykupił i postawił sklep internetowy. Z tego co widzę to są franczyzobiorcą hobby4men.com i mają sklep stacjonarny w Gliwicach. Trzeba pytać kogoś z tamtych okolic. A promocje + / - 200 zł to nic nadzwyczajnego. (Zwłaszcza z tak paskudną repliką :P ) Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 "Oryginalna" stara zbrojownia ma końcówkę com.pl Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 "Oryginalna" stara zbrojownia ma końcówkę com.pl zbrojownia.linuxpl.com !! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts