Paszczak3 Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Witam wszystkich, Interesuje mnie zakup repliki i wacham się między -> https://gunfire.pl/product-pol-1152215393-Replika-karabinka-KM4-RIS.html -> https://gunfire.pl/product-pol-1152208360-Replika-karabinka-GC16-Warthog-12.html Chciałbym mieć w replice około 450 fpsow z dobrym zasięgiem, celnością i kultura pracy i oczywiście aby była żywotna. Która z nich wybrać i jakie modyfikacje powinienem wniej zainstalować? Jeśli napisałem post w złym dziale to proszę o pszeniesienie do odpowiedniego. Quote Link to post Share on other sites
zito6 Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Witam! Wokół gearboxa KWA krążą już legendy, osobiście nie słyszałem żeby komuś pękł. Tak naprawdę wystarczy ze zmienisz sprężynę na dobrej szczelności wystarczy Ci m120 guardera, albo m125-130 innego producenta. Lufa tez daje radę. Polecam KWA. Z g&G nie miałem kontaktu ale jest temat na forum i opinie raczej nie są zbyt dobre. Quote Link to post Share on other sites
Paszczak3 Posted August 13, 2017 Author Report Share Posted August 13, 2017 (edited) ok dzieki :icon_smile: prawdopodobnie gumka tez do wymiany ? Edited August 13, 2017 by Paszczak3 Quote Link to post Share on other sites
zito6 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Zmieniam zdanie, m120 spokojnie starczy, miałem zaćmienie wczoraj. Były różne montowane w zależności od daty produkcji z tego co wiem wiec najlepiej spytaj w sklepie przy zakupie. P.S. Gdybys jednak uparł się na g&G są teraz w niezłej promocji w sklepie redberet. Quote Link to post Share on other sites
Paszczak3 Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Biorę kwa, dowiedziałem się ze g&g można wziac jak kosztuje do tysiąca złotych, a w tym przypadku jak g&g kosztuje 1630 a kwa trochę więcej to lepiej wziąć kwa Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Z tego co pamiętam, to te z 12-calowym frontem nie chodziły za tysiaka, tylko najniżej około 1200. Quote Link to post Share on other sites
zito6 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 (edited) Możesz jeszcze się zastanowić na gunfire są dostępne tańsze wersje KWA. Gearbox ten sam, Lufa tez polprecyzyjna jedynie brak risow a cena o 500zl tańsza :P Edited August 14, 2017 by zito6 Quote Link to post Share on other sites
Paszczak3 Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Ale właśnie nie podoba mi sie ta wersja bez risow, powiedziałem żeby wymienili sprężynę na m120 i gumkę na g&g, jak dojdzi to powiem jak strzela Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Jak już zakładasz temat to z łaski swojej rób to w odpowiednim dziale ;) Jeśli nie wiesz jakie są dostępne to poświeć chwilę na zapoznanie się z forum. Przenoszę do "porównań". Quote Link to post Share on other sites
Małpeczka Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 @Paszczak3, jak ta KWAczka? Dostałeś Ją? Przestrzelałeś? Rzuć jakieś info, jestem na etapie wyboru i właśnie nad KM4 RIS się zastanawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts