Tomazi Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Panowie co jesteście w stanie powiedzieć o replice ppsh firmy s&t armament? Warto wydać tyle kasy? https://gunfire.pl/p...ego-PPSH41.html Może ktoś z Was miał okazję postrzelać z tej repliki i podpowie żółtodziobowi. Od siebie dodam, że odpycha mnie kolor tego drewnianego łoża. Edited September 2, 2017 by Tomazi Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 warto - temat pulemiotów ARES/S&T był poruszany kilkakrotnie na naszym podforum. Bejcę z kolby można zedrzeć i zaolejować. Jak jutro Michael nie weźmie mojej, to wal wieczorem na PW Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Szczerze to powiem że tak jak chciałem mieć swego czasu PEPE tak mi przeszło no prawie... 1600zł za chiniola ? chyba kogoś zdrowo poQrwiło za przeproszeniem! Edited September 2, 2017 by Ahmed Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Wiecejr jak 1000 nie jest warta. Swego czasu tyle kosztowala i to było optimum. Odbiega sporo od oryginału wymiarami. Materiały to miękki znal i miekkie drewno. Ma trochę stali. Magi to też problem. Łukowy prawie zawsze od razu sie psuje. W stoku tuning odpada. Quote Link to post Share on other sites
Tomazi Posted September 2, 2017 Author Report Share Posted September 2, 2017 Szkoda. Jednakże musze mieć jakąś pepeszę. A ta od Snow Wolfa coś warta? Sprzedawana była z dwoma magazynkami w komplecie za 999 zł. Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Kumpel kupił od Snow Wolf`a, ale oddał zaraz i kupił StG`a - wszędzie luzy, a łukowy magazynek nie podawał kompozytu Quote Link to post Share on other sites
Grisza1122 Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 (edited) Ja mam już swoją od S&T prawie cztery lata i muszę przyznać że przez ten cały czas ani razu mnie nie zawiodła działa bez awaryjnie i jak na stokową ma całkiem przyzwoite osiągi i celność. Co prawda wyjęta z pudełka wygląda dość zabawkowo ale po zdarciu farby, oksydowaniu i zabejcowaniu kolby nabiera koszernego wyglądu. Tak jak pisali koledzy ciut za masywna w porównaniu do oryginału ale innej nie kupisz. Magazynki faktycznie kiepsko wykonane w moim ganiazdo z niewiadomego powodu się rozleciało ale trochę kleju i się naprawiło. Kolega Wania poprzerabiał oryginalne łukowe na sprężynowe i wszytko mu ładnie hula tak że jest to do zrobienia. Ja swego czasu kupiłem ją za 1000zł a 1600 no cóż jeśli ci zależy sam zdecyduj. Tak wygląda moja po przeróbkach kosmetycznych niestety nie mam innych zdjęć. https://lh3.googleus...vg=w433-h769-no https://lh3.googleus...KQ=w433-h769-no Edited September 4, 2017 by Grisza1122 Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Kolega wyżej musiał dobrze trafić,skoro tak mu śmiga, trzymaj Panie ją, i dzieciom zachowaj, bo rzadko się takie okazy trafiają. Serio. Możliwe że stara seria była lepiej wykonana... ale to domysły tylko. Quote Link to post Share on other sites
Grisza1122 Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Możliwe że tak, ja miałem styczność tylko z tymi starszymi modelami bo była w tedy na nie moda i ludzie je kupowali. Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Kolega wyżej musiał dobrze trafić,skoro tak mu śmiga, trzymaj Panie ją, i dzieciom zachowaj, bo rzadko się takie okazy trafiają. Serio. Możliwe że stara seria była lepiej wykonana... ale to domysły tylko. Też mam S&T już kilka lat i jest bardzo intensywnie używana. Nie było poważnych awarii. Przeszła zabiegi kosmetyczne i prezentuje się dobrze. Tu znajdziesz zdjęcia i opis moich przeróbek: http://forum.wmasg.p...owiedzi-porady/ Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Panowie, tam wchodzi lufa standardowa od AEGa, czy ta od M14? Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted September 25, 2018 Report Share Posted September 25, 2018 W dniu 26.08.2018 o 22:17, Dziećka napisał: Panowie, tam wchodzi lufa standardowa od AEGa, czy ta od M14? W tej replice nie ma sensu wymieniać lufy, zresztą chyba nikt tego nie robił. Do M14 to nawet Socom`a była by za długa do Pulemiota Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts