Hudy01 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Pytanie tylko czy e&l po za oksydą i stalowym suwadłem posiada jakieś przeważające zalety nad rk 01sw takie jak jakość stali albo spasowanie części (brak luzów) ? Jprdl... Nie, nie posiada żadnych konkretnych zalet. To tak samo jak Mercedes przy maluchu - oba mają koła, dwoje drzwi i przewiozą 4 osoby... Quote Link to post Share on other sites
Filipt15 Posted October 5, 2017 Author Report Share Posted October 5, 2017 Porównanie za przeproszeniem z czterech liter. Napisałem na czym mi zależy a na czym nie i pytałem jak pod tym kątem wygląda zestawienie tych replik. Żebyś lepiej zrozumiał to zadałem pytanie typu: "Kupić GTR'a czy Italie skoro zależy mi tylko na osiągach i na solidnym wykonaniu a nie skórach w środku czy wyglądzie" Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Porównanie jak najbardziej na miejscu, za to Twój wniosek jest z dupy. Skoro zależy Ci na osiągach i solidnym wykonaniu, to chyba logiczne, że lepiej jest wziąć replikę, która jest faktycznie ze stali, z grubej blachy, spasowaną bez żadnych luzów, niż replikę ze staliwa, ze znalowymi elementami, która klekota i lata. Quote Link to post Share on other sites
Filipt15 Posted October 5, 2017 Author Report Share Posted October 5, 2017 (edited) Logiczne to jest to że skoro pytam na forum o to którą replikę wybrać to raczej nie wiem jak wyglądają one względem siebie i nie mam możliwości tego na żywo sprawdzić bo bym wtedy sam podają decyzję... Edited October 5, 2017 by Filipt15 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 GB E&L jest dobry. Jedyne co się siepie to tłok. Nie kupiłbym wydmuszki E&L za takie chore pieniądze. Silnik neodym + GBv3 dobrej firmy + mosfet + bebechy + praca serwisanta... hmmm sporo zapłacisz... i nie wiadomo po co. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts