Robak Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Chciałem się podpytać czy ma ktoś wypróbowany model stalkera który nie powoduje zaparowania okularów w ciągu sekundy?;) Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale jak tylko założę stalkera to czuję się jak bym się bawił w ASG pod wodą, natomiast bez zero problemów z jakimkolwiek parowaniem. Paradoksalnie nie wiem czy gogle nie są lepszy przy stalkerze... Quote Link to post Share on other sites
szymo86 Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Paruja, bo para z ust zatrzymuje się na siatce i idzie od razu w górę, a tam oxy. Wyjście to mniej sapac, kontrolować oddech :P ja jutro postaram się usunąć kilka duchów na wprost ust, ale tak żeby kulka nie przebila się jednak. Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Robak Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 Ktoś może próbował się przesiąść z okularów na gogle przy stalkerze? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Kup sobie Bolle X800, albo gogle z systemem elektronicznej wentylacji. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 5, 2017 Report Share Posted December 5, 2017 Chciałem się podpytać czy ma ktoś wypróbowany model stalkera który nie powoduje zaparowania okularów w ciągu sekundy? :icon_wink: Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale jak tylko założę stalkera to czuję się jak bym się bawił w ASG pod wodą, natomiast bez zero problemów z jakimkolwiek parowaniem. Paradoksalnie nie wiem czy gogle nie są lepszy przy stalkerze... Generalnie każdy stalker będzie powodować parowanie okularów. Winny jest brak cyrkulacji powietrza. Wyjściem jest zainwestowanie w dobrego antifoga. Sam używam combosa szamtki ESS oraz McNett OpDrops i paruję tylko w naprawdę konkretną duchotę. Quote Link to post Share on other sites
Robak Posted December 9, 2017 Author Report Share Posted December 9, 2017 U mnie okulary nie paruja bez stalkera. Natomiast z czuje sie jak bym gral w basenie. Zaden anti fog nie pomoze. Wydaje mi sie ze akurat gogle moga pomoc w stosunku do okularow. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts