Makaveli_Tha_Don* Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 (edited) Witam wszystkich zgromadzonych ! Pewien czas temu kupiłem części w celu upgrejdu mojej MB08 od Well'a oczywiście, niestety w czasie rozkładania repliki ją uszkodziłem. Jestem zmuszony do kupienia nowej repliki i oto moje pytanie czy wszystkie części wewnętrzne z MB08 będą pasowały do MB4403A. Ktoś może mieć pytanie dlaczego nie kupię MB08 używanej itd. MB4403A ma magazynek we właściwym miejscu :icon_wink: Dzięki za odp. Edited December 10, 2017 by Makaveli_Tha_Don* Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Pochwal się co spieprzyłeś. Nie widziałem repliki, której nie da się naprawić. Quote Link to post Share on other sites
Makaveli_Tha_Don* Posted December 10, 2017 Author Report Share Posted December 10, 2017 (edited) Pochwal się co spieprzyłeś. Nie widziałem repliki, której nie da się naprawić. Połamałem łoże i zerwałem gwint dźwigni przeładowania, na dodatek lufa zewnętrzna pobijana. MB4403A jest ładniejsze wizualnie i teraz w promocji :icon_smile: Edited December 10, 2017 by Makaveli_Tha_Don* Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Magazynek we właściwym miejscu wygląda fajnie ale podawanie kulek już nie jest takie fajne. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Ze względu na magazynek części nie będą pasować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts