Head Crusher Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 (edited) Błagam Cię, tylko nie czarny SCAR :icon_smile: Znam takiego jednego zboczeńca, który ma czarne SCAR-y... Za to idzie się do piekła :icon_razz: A VFC to pod jakim względem jest lepsze poza zewnętrznym wykonaniem?? Edited February 23, 2018 by Head Crusher Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Nie licząc Marui ma zdecydowanie najładniejszą budę. Quote Link to post Share on other sites
Bruce_ Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Nowe serie VFC maja mosfet i przyzwoite bebechy. Jeśli ktoś chce wydać 1600zł na scara to warto wziać pod uwagę VFC. WE i G&G to jednak sa repliki z trochę niższej pòłki. Quote Link to post Share on other sites
IamHere2Kill Posted February 23, 2018 Author Report Share Posted February 23, 2018 Wolałbym nie sprowadzać repliki, a w Polsce SCARa od VFC nie widzę ;/ Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Jak zależy Ci na gwarancji to możesz poprosić jakiś sklep o sprowadzenie Nie wiem jak to wyjdzie cenowo, ale jest to jakieś rozwiązanie. Quote Link to post Share on other sites
IamHere2Kill Posted February 23, 2018 Author Report Share Posted February 23, 2018 Chyba nie będę się w to babrać ;/. To wynika na to że najlepiej by było wziąć tego od WE. Jest związany z nim jakiś szkopuł, oprócz tego że muszę sobie załatwić baterię i ładowarkę? Magazynki są w miarę łatwo dostępne? Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Jest dosyć obszerny wątek o tej replice. Have fun :-) Quote Link to post Share on other sites
IamHere2Kill Posted February 23, 2018 Author Report Share Posted February 23, 2018 (edited) Ten, tak? http://forum.wmasg.pl/topic/149100-scar-l-we/page__hl__%20scar Chyba nie mam więcej pytań, a przynajmniej nie przychodzą mi żadne do głowy :P Dziękuję wszystkim za pomoc w wyborze i za dostarczenie wielu przydatnych informacji :D P.S. Jeśli ktoś chciałby coś jeszcze dodać to nie widzę przeciwwskazań ;) Edited February 23, 2018 by IamHere2Kill Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts