PWTrupp Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Powitać. Czy taka kamza sprawdzi się w lesie? Szukam czegoś w podobnych piniendzach..Nie chce chińczyka , chodzi o weekendowe strzelanki http://armyworld.pl/...al-Demobil.html Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Trochę archaiczna, ale bardzo dobra kamizelka. Problemem jest to, że występuje w 2 albo 3 rozmiarach i musisz dobrać bo jak jesteś chudy to będzie luźna. Quote Link to post Share on other sites
HarrisonJones Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Mam taką od około roku tylko w dpm holenderskim. Jak za tą cenę to kamza naprawdę ciekawa, system molle pomaga skonfigurować ją pod siebie. Strzelam się głównie w terenach zielonych. Nosiłem ją zarówno do szturmiaka jak i km. Dzięki bocznym ściągaczom można dodatkowo dopasować do ciała. Tylko przeliczyłem się co do jej przewiewności, latem i tak jest ciepło mimo konstrukcji na siatce. Dodatkowo przez zapięcia na przodzie odpada trochę miejsca na ładownice. Wykonanie bardzo solidne- wiadomo, kontrakt. Osobiście jestem bardzo zadowolony, znajomy też ma i sobie chwali. Stosunek cena/jakość rewelacyjny. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Przed ew. kupnem polecam mieć na uwadze, że te kamizelki mają rozmiary, i to dość istotnie się od siebie różniące. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts