Rogaś Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Temat zbiorczy. Wszystko i o wszystkim co związane strikte z TITANEM V2. Staty, screeny, konfiguracje, customy itp. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 (edited) Pytanie do użytkowników Titana: Jak wrażenia po strzelance w deszcz? Czytałem że są wtedy problemy, które czasem w ogóle unieruchamiają replikę. Mi na semi zrobił się dwustrzałowy burst. Na początku myślałem że zębatki się już tak wybrudziły że czujniki nie łapie za każdym razem, potem myślałem że może silnik już się trochę zużył i nie AB przestało działać. W sumie nie otwierałem dolnej połówki GB prawie rok. Ale po powrocie do domu, jak chciałem wieczorem zajrzeć do repliki to zaczęło wszystko poprawnie działać... Edited November 14, 2019 by Huba_lbn Quote Link to post Share on other sites
fint Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 U mnie tak samo. Deszcz negatywnie wpływa na Titana. Zależy gdzie dostanie się woda. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 Nie miałem takiego problemu. Nie spotkałem się by deszcz wpływał negatywnie. Możliwe, że się jeszcze nie dostał tam gdzie nie powinien :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts