Rych33 Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Ja tego quantum chciałem, ale był niedostępny. Kupiłem Madbull PX02 z 14 metalowymi i głowicę https://gunfire.pl/product-pol-1152211364-Wyciszona-glowica-tloka-z-lozyskowaniem-gen-II.html Tłok daje radę z Sp170.. A ta głowica najbardziej mnie zaskoczyła. Dała +30fps w porównaniu z kilkoma innymi polecanymi. Aż nie mogłem uwierzyć. Albo może coś lepiej udało mi się poskładać. Ale dobra. To nie temat o tuningu. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Aluminiowa? Ja wiem że ten V2 wzmocniony jest, ale bez przesady :D A te 30 FPS może wynikać chociażby z tego dzyndzla. Więcej powietrza dopycha w kulkę. Anyway, autorze wątku, Bier E&L, będziesz pan zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Też jak czytam. To jestem uprzedzony do aluminiowych głowic tłoka ze względu na wagę. Ale co mi tam. Muszę sam się przekonać. Na razie jakieś 2000 kulek i wszystko w jednym kawałku. Coś być musi za zakrętem :icon_lol: Dobra. Miało nie być o tuningu. Quote Link to post Share on other sites
Qzikov Posted April 9, 2018 Author Report Share Posted April 9, 2018 Mam ostatnie pytanie do posiadaczy E&L, odnośnie baterii. Interesują mnie tylko modele z kolbami składanymi, więc batka wtedy wchodzi po pokrywę zamka. Jak tam wygląda sprawa z miejscem? Jakie wymiary mniej więcej? Chcę rozbić sobie zamówienie na akcesoria w tym miesiąciu i replika w kolejnym, więc nie chcę żeby była wtopa z baterią :D. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 Jak chcesz kolbę składaną, to dokup żgut z frontowca i opatrunek LWP, baterię chowasz do opatrunku i kable ukrywasz w ramkach kolby, na przykład przy pomocy gorącego kleju. Musisz tylko przedłużyć/wymienić kable na dłuższe. I dać osłonkę albo dwie termokurczliwe i zapas odpowiedni, żeby po złożeniu kolby kabel się nie naciągał. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 1500mAh LiPo i LiFe są w stikach pasujących pod dekiel. Nie ma w zasadzie co kombinować z wyprowadzaniem przewodów na zewnątrz. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 No ja personalnie nie lubię sticków pod deklem, bo zazwyczaj miałem pełne suwadło założone. Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 (edited) Na gunfire są lipole od ElectroRiver - nawet z dopiskiem, że pod pokrywę Ak - sam mam używam, są 11,1 jak i 7,4. Zobacz jak wyglądają i poszukaj po sklepach modelarskich tej samej, tylko taniej batki. Edited April 9, 2018 by arend Quote Link to post Share on other sites
Qzikov Posted April 9, 2018 Author Report Share Posted April 9, 2018 (edited) Dziękuję wszystkim za pomoc i do zobaczenia na strzelance :icon_biggrin:. Edited April 10, 2018 by arend Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 Odnośnie baterii w E&L http://forum.wmasg.pl/topic/144134-ak-el/page__st__740#entry2120987 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts