Sepp Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 StuG`iem! Chcę zapoczątkować taki wątek, gdzie i w jakim regionie polecani są ludzie/serwisy, którzy dobrze ogarniają repliki z epoki, a nie "odwalają pańszczyznę". Na początek szukam kogoś ze swojej okolicy(czyli Grodzio i Warszawa), kto jest wart polecenia do pogrzebania w moim StG - chyba zębatki poszły Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 (edited) Szczerze? Po za wyglądem replika w środku niczym szczególnie nie różni się od tych współczesnych...Tak, zanim ktoś coś napisze, że jak nie mogą się nie różnić - chodzi mi o części i każdy szanujący się serwisant i na którego są dobre opinie zrobi to bez problemu. Extremestore nie dawno odwaliło kawał dobre roboty z Thomsonem z Tm, a Scropio Airsoft, który serwisuje mi repliki od 6 lat, customa Mg 34 2 tygodnie temu szykował pod sprzedaż A jak Wawa, to oddaj do ExtremeStore. Zrobią na pewno Edited May 19, 2018 by micju34 Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted May 19, 2018 Author Report Share Posted May 19, 2018 ok - jeżeli są dobrzy, to nie ma problemu, bo już kilku obszczymurków mi zwaliło sprzęt, a jeden to DMR`ki nawet nie zwrócił i nie daje znaku życia Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Polecam BBMax na Pradze, Qbas ogarnia wszystko, w tym STG44, Steny, MP40, Thompsony (robił nawet przeróbkę na BB), itp itd. Wysłane z Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Z tym extremestore to radzę ostrożnie. Znajomy wysłał do nich (rok albo 2 lata temu) stg i mg42, to odstawili taką manianę, że jak dla mnie są spaleni. Quote Link to post Share on other sites
kboj Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 (edited) Dexter z Krakowa jest mistrzem wszelkich sprężynówek, i chyba gaziakami się też zajmuje. Mojego mauzera bazowanego na vsr zrobił wspaniale. Edited May 22, 2018 by kboj Quote Link to post Share on other sites
Vlad Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 BBmax same dobre opinie. Polecam także Delta shop. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts