Yooloo Posted September 3, 2018 Report Share Posted September 3, 2018 Witam zastanawiam się nad dwoma mosfetami i nie wiem który będzie lepszy. Gate - MERF 3.2 Czy Perun V2 Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted September 4, 2018 Report Share Posted September 4, 2018 A czego oczekujesz? Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Mam 2 merfy, jeden od vipa drugi z aliexpress. Oba b.dobre. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 29, 2018 Report Share Posted September 29, 2018 Titan!! Nawet basic na początek!! Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 To ja też się dołączę - chcę sobie zbudować m4 pod CQB z dość sporym ROF'em. Szukam mosfetu, który będzie najlepszy. Wiem, że Titan byłby chyba najlepszą opcją, ale jednak cena nawet basic (~400zł) to dość sporo. Szukałbym czegoś do około 200zł. W oko wpadły mi 2: - MERF3.2 GATE - NANOHARD GATE Który byście bardziej polecili? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Brałbym zwykły mosiek z AB np. Perun AB lub NanoAAB. Ewentualnie dorzucił trochę kasy do Perun V2 Optical lub... Titan (pisz do mnie). Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 A jak to jest z tymi bezpiecznikami? Patrzę sobie np. na Peruna AB i według opisu musi być dorzucony bezpiecznik. Czy faktycznie je wrzucacie, czy mosfet bez bezpiecznika montujecie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts