gawronino Posted November 5, 2018 Report Share Posted November 5, 2018 Cześć, 11.11.2018 finalizuje zamówienie grupowe na airsoftpro.cz/en/ z uwagi na rabaty który u nich mam często udaje się wyrwać produkt znacząco taniej ;) W kwestii zamówienia mile widziane linki (co umożliwi mi podanie cen). Realizacja zamówienie zajmuje ASP zazwyczaj 3-4 dni (w PL jest zazwyczaj w środę lub czwartek). Pytania i linki proszę przsłać na PW lub kontakt [at] asgbox.pl Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 5, 2018 Report Share Posted November 5, 2018 A można wiedzieć jaki masz rabat i na co? Czy możne na wszystko Bo tak w ciemno to trochę słabo. Kilka razy kupowałem z airsoftpro.cz, zamówienia czasem dochodził szybciej niż z polskich sklepów ;) a i wysyłka nie droga. Quote Link to post Share on other sites
gawronino Posted November 5, 2018 Author Report Share Posted November 5, 2018 @Huba_lbn mam u nich konto B2B więc kupuję od nich po cenach hurtowych przez co często cena z dostawą wychodzi dalej niższa niż w PL. W teorii mam dostęp do wszystkiego co mają na stronie, ale zauważyłem że w ofercie B2B czasami brakuje części asortymentu (np. najcięższych kulek BLS i innych randomowych produktów) Wysokość rabatu waha się w zależności od tego co to jest i skąd pochodzi, rzecz jasna ich własne produkty maja największe upusty, a produkty które kupują od gunfire (tak ASP zaopatruje się w GF) wychodzą mniej korzystnie niż przy cenach hurtowych samego GF. Co do szybkości - zgadzam się, zaskoczyli mnie pozytywnie szybkością i jakością obsługi (jedna paczka przyszłą z 3 rozwalonymi paczkami BLS 0.32g - bez szemrania rozwiązali problem :) ) Quote Link to post Share on other sites
gawronino Posted November 21, 2018 Author Report Share Posted November 21, 2018 Kolejne zamówienie planowane na 25.11.2018Procedura: 1. Wysyłasz w wiadomości linki wraz z ilością sztuk, które chcesz nabyć. 2. Podaję Ci estymowaną cenę produktu i kosztów wysyłki (z CZ do PL i ode mnie do Ciebie). 3. Jeśli cena Ci przypasuje podajesz dane do faktury ProForma, która jest dla Ciebie zapewnieniem, że otrzymasz zamówiony towar, albo zwrot pieniędzy. 4. Opłacasz ProFormę, a ja zamawiam Towar. 5. Po otrzymaniu przesyłki od ASP przepakowuję i wysyłam ustaloną metodą wysyłki ;) Przykładowe ceny: BLS 0.25g 1 KG - 36zł BLS 0.25g 1 KG - 48zł BLS -.50g 1000szt - 70zł itd. ;) Quote Link to post Share on other sites
gawronino Posted December 10, 2018 Author Report Share Posted December 10, 2018 Kolejne zamówienie 16.12.2018 Quote Link to post Share on other sites
logimen Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Kiedy kolejne ? Pytam orientacyjnie bo nie wiem czy będę coś zamawiał. Quote Link to post Share on other sites
echofoxtrot Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Również byłbym chętny na zamówienie z airsoftpro.cz Quote Link to post Share on other sites
gawronino Posted April 15, 2019 Author Report Share Posted April 15, 2019 Cześć Panowie, po długiej przerwie (spowodowanej obciążeniem pracą i małymi rewolucjami) wracam do tematu, Zasady jak w pierwszym poście, termin zamówienia 21.04.2019/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts