Barley194 Posted June 4, 2019 Report Share Posted June 4, 2019 Witam, jak w temacie posiadam już aktualnie kupioną replikę AW.308 (Producent: Action Sport Games) i tutaj moje pytanie: Czy opłaca się w ogóle tunningować tą replikę (jest full stock teraz) czy taniej/lepiej mnie wyjdzie kupno SSG24 od Novritsch'a za około 2100zł, sprzedając gdzieś na olx nową AW.308 ? Ja- najchętniej nie kupywałbym tej aw.308, ale tak myślę teraz, a kupiłem ją jakieś 2 lata temu i była tylko raz na strzelance- więc jest jak nowa. Co mnie wyjdzie lepiej? Jakiegoś wielkiego budżetu też nie mam, ale jeśli różnice w cenie będą małe pomiędzy tymi 2-ma modelami, to chyba lepiej będzie jak odłożę w czasie to, i uzbieram na SSG24. Co sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Napisz jaki tuning Ciebie interesuje, co chcesz osiągnąć. Za tą kasę możesz bardzo fajnie spersonalizować replikę i zrobić ją konkretnie pod siebie. Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted February 12, 2020 Report Share Posted February 12, 2020 4 czerwiec 2019 :P - niezłe wykopki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts