Szaraczek Posted August 12, 2019 Report Share Posted August 12, 2019 Witam. Czy powie mi ktoś czy lepiej będzie wybrać marpata czy woodlanda? Szukam jakiegoś umundurowania do 300 zł max ale by dobrze się spisywało w lasach. Linki mile widziane. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted August 14, 2019 Report Share Posted August 14, 2019 Woodland bardzo dobrze się spisuje . Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 Okres letni wzory na równi dobrze się sprawdzajace: Woodland, DPM-Woodland (brytyjski woodland), MultiCam Tropic, ATACS-FG. Jesień niemiecki Flecktarn, trochę gorzej Woodland, DPM, MultiCam Tropic. Wiosna... hmmm Jakieś takie Szwedzkie coś, Niemiecki Flecktarn w wersji "zielonej/tropikalnej" - niestety nie jestem Bundeswehro maniakiem więc nie wiem ale kojarzę że są minimum 3 wersje Flecktarna - najbardziej popularna u nas to "leśny" świetnie maskujący własnie na jesień a poza nim jest odmiana pustynna i chyba tropikalna. Troperntarn czy jakoś tak... W każdym razie Marpata bym olał w naszych warunkach. W słoneczne dni, w okresie "zielonym" "zwykły" MultiCam też się sprawdza jako tako. p.s. Tak wiem, że pół roku temu pało pytanie ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 A ja bym w tym miejscu polecił Pencott Wildwood - uważam, że naprawdę robi robotę ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts