Sateny Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 W przyszłości chciałbym stuningować moją Vsr-10 TM. Czy takie części mają jakiś sens, dadzą coś i się opłacają?: - AirsoftPro - zestaw tuningowy do replik VSR i klonów GEN 4.1 - Sprężyna M150 lub M170 (nie wiem jakiej firmy może coś polecacie?) - gumka Hop-up KM-Head zielona RH45 - Ultimate - Lufa precyzyjna ASW338LM / VSR-10 - 430 - AirsoftPro - głowica cylindra STRAIGHT do VSR Może proponujecie coś innego w podobnej cenie? Komory Hop-Up i cylindra na razie nie będę wymieniać. Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 Nie wiem jak sprawują się obecne zestawy APro, ale miałem do czynienia z zespołami cylindra i spustowymi Barta i to je moim zdaniem warto kupowac Do tego lufa - jeśli po taniości to jakaś zci, lepiej - Lambda. Gumka i dystanser - Maple Leaf Quote Link to post Share on other sites
Sateny Posted October 9, 2019 Author Report Share Posted October 9, 2019 Tak, słyszałem o zestawach Barta ale totalnie nie wiem jak je od niego zamówić i w ogóle o co z tym chodzi xD Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 Odezwij się na pw to dam Ci do niego namiar Quote Link to post Share on other sites
Sateny Posted November 3, 2019 Author Report Share Posted November 3, 2019 A wie ktoś może czy wymiana części w vsr10 real shock różni się czymś od normalnej vsr? Quote Link to post Share on other sites
fint Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 Zaopatrzyłbym się prędzej w części od Springera niż Barta. O wiele wyższa jakość za porównywalną cenę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts