Cruey Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Witam, Zakupiłem swoją pierwszą replikę od Specna Arms M4 RRA (SA-C07) CORE i moje pytanie jest takie czy istnieje możliwość wymiany lufy, która jest dość duża i dla mnie wygląda ona mało estetycznie (miotacz piłek tenisowych), czy lepiej zwrócić replikę do sklepu i wymienić na inny model ?? Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Eh, przecież to replika a nie krawat... To tylko zakończenie lufy zewnętrznej, które nie ma prawie żadnego wpływu na nic oprócz wyglądu. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Nie wiem jak to jest w plastikowych eMkach (może sklejone, widziałem tak w jakimś G36) , ale nie da się po prostu odkręcić? Tylko że kręcąc w prawo, nie w lewo. Quote Link to post Share on other sites
fint Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Na tłumiki płomienia może być śrubka. Kręcąc na siłę rozwalimy gwint. Warto najpierw sprawdzić czy jest śrubka i jeśli jest to ja odkręcić. Potem odkręcić tłumik zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Spróbuj zdjąć najpierw front, a potem zobacz czy nie ma właśnie jakiejś śrubki. Pod tym "tłumikiem" powinien być zwykły gwint 14mm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts