HateMe Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Szczerze mówiąc aż się zdziwiłem że nie ma nic o Hitmanie 2. Gra jest krótko mówiąc - świetna.Dziesiątki sposobów przejścia każdej misji - od "Mass murderer" gdzie mordujesz wszystko co się rusza , po "Silent Assasin" - czyli ubicie tylko głównego celu bez zaalarmowania strażników. Dźwięki wystrzału broni są takie jak powinny,czyli bardzo dobre,lecz wydaje mi się że część jest identyczna jak w Hitman : Codename 47 czyli w części pierwszej. Muzyka - jak dla mnie największy plus gry.Soundtrack skomponowany został przez Jespera Kyda , a wykonany przez "Budapest Symphony Orchestra and Choir" , czyli przez Budapesztańską Orkiestrę Symfoniczną i Chór ... To chyba mówi samo za siebie o soundtracku ;) Grafika - gra swoje lata ma , ale narzekać raczej nie ma na co ... Największym minusem gry jest chyba jej długość - a raczej krótkość ... W 2 wolne dni przeszedłem gre 2 razy , z czego za pierwszym podejściem bez specjalnej finezji - czyli broń w dłoń i jazda.Zaś drugiego dnia bawiłem się w Silent Assasin ... Jak dla mnie "lektura obowiązkowa" ;) Cya HateMe! Link to post Share on other sites
7.62 Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 o tak, muzyka jest :ok: Link to post Share on other sites
javelin Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Wszystkie soundtracki Jespera Kyd'a są zajee...fajne. A gra też jest wybitna. Chyba najlepsza część serii. Link to post Share on other sites
RAIBEN Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Gra jest wypas (wychodzi nowa wersja "Blood Money" i w 2007 wyjdzie film z Vin Dieslem o Hitmanie) Tylko mam małe zastrzeżenie co do tego topicu, to nie jest FPP tylko bardziej TPP Pozdro Link to post Share on other sites
7.62 Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 RAIBEN! nie ma jeszcze subforum o TPP a pozatym od 2-jki mamy tez tryb fpp polecam forum o hitmanach: http://www.hitman3.webd.pl/forum/ :arrow: Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Regdorn teraz rozumiesz czemu tak strasznie nalegam,z eby wyjebac to idiotyczne podforum? Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Czemu ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts