helgrind Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Polecam se puścić w tle na łinampie (czy co kto tam ma) coś szybkiego :D. Quote Link to post Share on other sites
Amfanatik Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 3 lata.... ten czas chyba mówi sam za siebie... Quote Link to post Share on other sites
Buniu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Grało się w to na hardzie :) jak się włączy realism i na hard czy co tam było najtrudniejsze to mozna zapomnieć o swiecie :) Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ja w to z rok gralem, nawet moda zrobilem (M1887, Winchester lever gun, zamiast desertów zrobilem 2 Peacemakery, zamiast Shotguna był "trench gun" a zamiast granatnika zrobilem Tater cannon). Lubilem biegac z AUG oraz MP5, teraz po formacie kompa pisze ze File Corrupted please check virus scan (a kompa chyba jechalem 4 razy anty wirami różnymi i robilem format C 2 razy i nic nie dalo). Swoją droga- Soldat jest super gra Quote Link to post Share on other sites
ShikamaruNara Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Oj tak! Soldat Wymiata czasem nawet wolę taką prostą gierkę 2D od wypasionej 3D typu CoD :] Ta gra ma po prostu coś w sobie... PS. Ja preferuje granatnik i bawić się w moździerz :D no i ewentualnie MP5/AK74 Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Mi jakoś nie przypadła do gustu, takie przykro.pl... Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 A kolega wie, że to z 2003roku gra? Quote Link to post Share on other sites
w1cked Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Ja swego czasu byłem w jednym z lepszych klanów w Polsce a nawet na świecie :) Nie miałem sobie równych ;p W 1vs1 też pokonałem parę razy mistrza Polski... :D Teraz gram w Call of Duty: World at War Quote Link to post Share on other sites
Ownage Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Kocham ta gierke a szczegolnie jej mozliwosci prostego modyfikowania praktycznie wszystkiego. Gram w sumie juz prawie 5 lat ale z dlugimi przerwami. Z serwerow polecam "Avarax R/S pwnage!". Jest to jeden z kilku serwerow na ktorym glownie gra sie na mapach 2D z CS'a i gdzie skill graczy tez jest dosyc wysoki. Teraz juz zadko gram bo pojawily sie symulatory takie jak Armed Assault (uwazana za najrealistyczniejsza gre dotychczas, tak ze wszelkie BF2 i CoD4 to sa po prostu smiecie) Quote Link to post Share on other sites
MetalBoy Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 No modyfikowanie soldata to największa zabawa :) Ale chyba trzeba mieć zarejestrowaną wersję żeby można było zmienić interface itp. Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 na unregistered tez można w neta grać ;] Quote Link to post Share on other sites
Yaramo Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Ja sobie zagrałem i gra nawet fajna ale jedna rzecz jest zła , jak w każdym multiplayerze początki są trudne. Tylko pojawiasz sie na planszy i juz cie zabijaja. Na poczatku nie mogłem ogarnąć o co w tym wszystkim chodzi. W dwa dni już można sie nauczyć jakos w miare grać:D Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted July 22, 2009 Report Share Posted July 22, 2009 Kosmiczna gra i dobra na wyładowanie nerwów ;d. mój kolega nie może wyrobić jak w to gra, a najlepszy dla niego jest tryb berserk. gra jest fajniejsza z modami-szczególnie polecam przerobić plik z ustawieniami broni, wtedy rozgrywka jest bardziej dynamiczna i realistyczna. gdyby ktoś chciał mój mod to proszę pisać na xenon500@op.pl mogę tez dodać inny interfejs i skiny. pozdro... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts