kogao Posted December 27, 2020 Report Share Posted December 27, 2020 Dowiedziałem się że jest osoba tuningująca repliki snajperskie o nicku BART lecz w żaden sposób nie mogę go znaleźć czy ktoś może pomóc? Byłbym wdzięczny za podanie kto zajmujący się częściami do karabinów snajperskich jest godny polecenia. Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted December 29, 2020 Report Share Posted December 29, 2020 Bart preferuje kontakt mailowy, skrobaj na ataman.bartlomiej@gmail.com Przy czym on od lat babra się w tokarkach i frezarkach, dorabia części i raczej nie zajmuje się samym składaniem replik. Czarownikiem od 4-taktów i gaziaków jest, a może raczej był bo od dawna nie mam z nim kontaktu, poczwórnie wyklęty Dexter. Jego musisz szukać na pejsbuku Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted December 29, 2020 Report Share Posted December 29, 2020 Dexter ma się chyba dobrze na FB: https://www.facebook.com/Dexterkrak i z tego co pisze to używa części od Barta. Jedno jest pewne, tanio nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
kogao Posted December 29, 2020 Author Report Share Posted December 29, 2020 Właśnie chodziło mi o części od barta a nie o składanie, po prostu źle się wysłowiłem ale dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts