Panzerspider Posted March 28, 2021 Report Share Posted March 28, 2021 Cześć Mam pytanie kupiłem wyżej wymienioną replikę końcem listopada 2020, mój egzemplarz pluł kulkami więc na gwarancji wymienili gumkę HU później była jeszcze raz na serwisie po w zimnym dalej pluła teraz wróciła i jak się strzelałem to co kilka strzałów strzelało po 2-3 kulki i czasami musiałem kilka razy za spust pociągnąć żeby strzelić. Dlatego proszę o podpowiedź, bo nie wiem czy to G36 od JG tak ma czy to jakaś wada do naprawy. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 Nie bez powodu repliki bardziej cenionych producentów są droższe. U tańszych "chińczyków" kuleje kontrola jakości, dostałeś felerny egzemplarz i tyle. Pewnie można ciągle odsyłać i naprawiać, ale czy masz cierpliwość żeby się w to bawić? Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 Niestety to może być przypadłość taniej repliki. Możesz oddać komuś na warsztat do sprawdzenia, poprawienia po chińczykach ale będzie się to związało z utratą gwarancji (otwarciem gb). Quote Link to post Share on other sites
Panzerspider Posted March 29, 2021 Author Report Share Posted March 29, 2021 W serwisie ze sklepu napisali mi, że to może wina kulek bo ja strzelam na 0,23g specna bio a oni sprawdzali na G&G 0,20g i wszystko działało Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 W zimie (przy niskich temperaturach) może być problem z gumką hop up. Robi się twarda i może blokować kulki. Spróbuj jak strzela ciepła replika (temperatura pokojowa). Czy wtedy też masz takie objawy. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 30, 2021 Report Share Posted March 30, 2021 21 godzin temu, Panzerspider napisał: ja strzelam na 0,23g specna bio A ile masz fps na 0.20 lub 0.23? Kup 0.25 lub 0.30 G&G lub BLS i zobacz jak strzela Quote Link to post Share on other sites
Archiballd Posted October 24, 2021 Report Share Posted October 24, 2021 Ja za to mam inne pytanie mam 608 od jg kupiona w 2021 i chce załorzyc do niej lyfe 363 ..Czy na tym stokowym cylindrze da rade ( mysle ze jest tam stokowo typ 2) czy w giecie jest cylinder dedykowany pod 250mm lufe? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts