Morn Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ues czemu nie wystawiłeś tego 5 miesięcy wcześniej! Co ja bym dał za takiego kałaszka (o rpk nie wspomnę) P.S. Maga od AK można wsadzić do G36 (mówię o replice) śmiesznie wygląda ale nie strzela :P Quote Link to post Share on other sites
ues Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 wystawiałem ...ale nikt nie chciał. Jeszcze AKMa nie widziałeś Quote Link to post Share on other sites
michalp Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Z innej beczki: Jak poradzić sobie z obsadą łoża? Czy warto dopiłować drewno żeby zmieściło się w tym plastiku? Jakaś alternatywa? Quote Link to post Share on other sites
men3L Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Alternatywa - dorwać metalowe, plastik fantastik to szajs, ale o tym mówić nie trzeba. Quote Link to post Share on other sites
michalp Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Cena na works11 40zł - cena dość wygórowana jak za takie maleństwo. Może są metalowe odpowiedniki airsoftowe? W internetowych sklepach niestety nie wyszukuje "obsady łoża". Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=526 Quote Link to post Share on other sites
ues Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=526 Ludzie mam tych okuć od groma G&P i inne. Jak kupowałem body do tuningu to mi zawsze zostawały. Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Kaśka ;-) Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Oh lol, Promant- nie powiem, masz ułańską fantazję ;). Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Hehe, grunt, że się sprawdza dość uniwersalnie... Ale spoko, teraz rzeźbię takiego ortodoksyjnego customa, którego chyba jeszcze nikt nie zrobił. A później na drugą nogę będzie sowiecki odpowiednik Stubykillera czyli zombie killer AK; części już czekają... :twisted: Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 A oto mój AKS Goblin. Co prawda robiony z bezkolbowego JG. Jedzie już montaż do niego. Ostatniego słowa jeszcze nie powiedziałem. Quote Link to post Share on other sites
Pluton Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Witam, Po pierwsze: Planuję zakup metalowego "body" pod AKM. Warto inwestować w KingArms'a do 74, czy taniej wyjdzie kupić całego AKM Cymy z gunnera? I czy przednia, plastikowa cześć "body" Cymy 0.28 do owego KingArmsa by pasowała? Czy też lepiej się wstrzymać z zakupami do czasu, gdy przypłyną do nas chińskie, tańsze korpusy? Po drugie: Znacie jakiś myk na wypadający bolec z zatrzasku magazynka? Po trzecie: Czy ta szyna będzie pasowała do tego montażu? Pokój, Massud Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 http://www.kingarms.com/productpage.asp?prodid=1182 Proszę bardzo - zbawienie :D Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Taa, jeszcze musi trafić do naszych sklepów... To sobie zrobię M92. Inaczej zostaje od ostrego, ale trudniej przystosować mocowanie i zwalniacz z repliki. Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 bonus taki że jest sprzedawana z kompletnym mechanizmem - może jakaś innowacja? albo chociaż lepsze materiały ? Świat był by już odrobinę lepszy :-) Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 bonus taki że jest sprzedawana z kompletnym mechanizmem Właśnie o to mi chodziło. Od ostrego można kupić w każdej chwili, ale szajs mechanizm tego nie utrzyma. Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Witam, Czy okładziny od AK74 będą pasować do AK47 Cymy ? http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=754 PRZEPRASZAM, PO LICZNYCH ZDJęCIACH WIDZę Iż BęDZIE PASOWAć. PRZEPRASZAM NAJSERDECZNIEJ. Edited January 5, 2008 by Mohawk_PL Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Choćby moje zdjęcia Goblina :lol: Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) A czy dużym grzechem będzie gdy będę AK robił na na ten wzór ? Ta odmiana Automatu Kałasznikowa istniała naprawdę ? P.S. Fiedotov, no właśnie zobaczyłem to na Twoim Goblinie ;) Edited January 5, 2008 by Mohawk_PL Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Ta odmiana Automatu Kałasznikowa istniała naprawdę ?Istnieć istniała (specops nie ma w zwyczaju umieszczać fotek replik). Pytanie powinno brzmieć - czy była ona popularna? Odpowiedź brzmi - nie. (dziwne połączenie body od 47 i plastikowych okładzin) Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 AKS-47M1 co to za nazwa? :poddanie: :wink: proste kolano gazowe...to jakiś Arsenal? Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 a to przypadkiem nie jest "zabawka" tzn. kiedyś widziałem zestawy broni - bardzo dokładnie wykonanych dla tzw. Toysoldier's - czyli figurek skali 1/6 i tam takowe były. Może to jest poprostu "wyretuszowane" zdjęcie takiej atrapy? ;) - pisze to całkiem poważnie:) Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Może, ale widziałem kiesyś fotkę w reklamach gadżetów TDI arms i tam był bardzo podobnie "zmieniony" aks. Tylko nakładkę rury gazowej miał z risem. Quote Link to post Share on other sites
Mohawk_PL Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Tu macie link do tej wersji AK w wersji ostrej/repliki (ciężko mi powiedzieć) http://www.ak-47.us/gear/Gear_Review_Detai...=gear1141107811 SAS M-7 ( ;/ ) Quote Link to post Share on other sites
QLIG Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) To cudo to bułgarski wynalazek ;) Są jeszcze te same modele, ale ze stałą kolbą, wyposażona jest w nie armia iracka.: Ktoś z forum nawet zrobił taką replikę ;) Edited January 6, 2008 by QLIG Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts