GabrielASG123 Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 mam pytanie na temat gumek hop up bo mam zamiar kupic tanią baze od wella i ją ztuningowac i jaką gumke fobrac do ok.430-450 fps? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 https://wmasg.com/pl/forum/search/?q=l96&quick=1 Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted October 29, 2022 Report Share Posted October 29, 2022 Od siebie tylko dodam też - nie bierz tych tanich zestawów pseudo tuningowych co kosztują poniżej 100zł (takie niebieskie najczęściej). Rysują cylinder od środka i finalnie będziesz musiał inwestować w nowy cylinder. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 31, 2022 Report Share Posted October 31, 2022 Prawdę mówiąc to też kiedyś chciałem zrobić taki myk. W budżetowego MB01 włożyłem sporo kasy i naprawdę wiele czasu i pracy. I wynik wcale nie był jakoś zadowalający. A kasy wydałem tyle że by wystarczyło na naprawdę przyjemną markową snajperkę. Sprzedałem też za niewiele więcej od tego co dałem za sam karabin. Jeżeli naprawdę chcesz snajperkę zbieraj na coś solidnego. Zabawy z budżetówkami tylko rozczarowywują. PS. Pamiętaj iż regulamin Fo nie dopuszcza cienkopiszących. Popraw się. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts