amarella Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 zna ktoś może strony KLUBÓW asg z terenu sląska? (nie chodzi mi tu o strony grup z wmasg) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 O ile mi wiadomo w Polsce zadna grupa formalnie nie zarejestrowala swojej dzialalnosci. Quote Link to post Share on other sites
Duncan McLain Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 www.vikings.prv.pl Są z Gliwic ale działają na terenie całego Śląska.W chwili obecnej są legalnie działającym oddziałem Ranger Survival Club. Osobiście gorąco ich polecam bo to dobra ekipa. Pozdrawiam. Szaman. Quote Link to post Share on other sites
mig Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 O ile mi wiadomo w Polsce zadna grupa formalnie nie zarejestrowala swojej dzialalnosci. U nas w Słupsku grupa ma prawie status stowarzyszenia, papiery są w urzędzie, to tylko kwestia czasu ;) Ale to tak OT, sorry. Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 O ile mi wiadomo w Polsce zadna grupa formalnie nie zarejestrowala swojej dzialalnosci. I tu sie towarzyszu mylicie, chyba w Wawie jest juz jedna grupa zarejstrowana prawnie (moge miec nieaktualne wiadomosci). Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 O ile myślimy o tej samej grupie to próby trewały chyba z rok, ale o ile dobrze wiem nic z tego nie wyszło :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Są jeszcze jakieś inne ekipy, rejestrujące się chyba w LOKu. Nie wiem, która to (SOF?) - popatrz po forach. Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Ojej a takie ambicje mial Macius. Szkoda bardzo. Ale mysle ze kwestia czasu jest kiedy prawnie powstanie jakas formacja czysto ASGowa. Chyba ze na fali paniki przeciw przestepczosci zorganizowanej i terorystom wyjdzie jakis glupi przepis z gmachu na Wiejskiej. Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Nam sie udalo i posiadamy osobowosc prawna. Funkcjonujemy jako sekcja sportow ekstremalnych przy Automobilklubie Lubuskim. Jesli potrzebne sa wam jakies sugestie i chcecie posluzyc sie naszym doswiadczeniem to piszcie na priva. Posidanie osobowasci prawnej znacznie ulatwia funkcjonowanie teamu oraz relizacje naszych planow np zlotu. Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 W WLKP jesteśmy skupieni wokół LOK, w Miłosławiu mamy swoje HQ. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts