pawel1129pl Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 witam mam problem z tym że w replice jak strzelam kulki nie lecą prosto tylko w prawo lub w lewo a wcześniej leciały prosto jak to naprawić ? Quote Link to post Share on other sites
KAMA3 Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 Coś nie bangla w układzie lufa, komora, gumka :) Wyczyścić gumkę, lufę, sprawdzić, czy nie ma luzów w mocowaniach tych elementów. Stało się to nagle czy po jakiś próbach tuningowych, ewentualnie upadku repliki ? Quote Link to post Share on other sites
pawel1129pl Posted January 22, 2023 Author Report Share Posted January 22, 2023 (edited) 51 minut temu, KAMA3 napisał: Coś nie bangla w układzie lufa, komora, gumka :) Wyczyścić gumkę, lufę, sprawdzić, czy nie ma luzów w mocowaniach tych elementów. Stało się to nagle czy po jakiś próbach tuningowych, ewentualnie upadku repliki ? ja by to powiedzieć ''z dupy się to stało " i nie tiuningowałem tej repliki i i jak mi upadała to wtedy normalnie działa ale teraz nie działa jak powina i dlatego sie pytam Edited January 22, 2023 by pawel1129pl Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 22, 2023 Report Share Posted January 22, 2023 1. Wyczyścić lufę. 2. Jakich kulek używasz? 3. Sprawdź stopień zużycia gumki HU. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts