Michoxx Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Sprawdzałem już opcje szukaj i nie znalazłem tematu o Glocku 26 a w zbrojowni też nic nie ma tam niema wogóle nic o glockach ksc. Chciał bym coś o nim wiedzieć jaka jest jego celność, siła, czy jest wytrzymały i jak z dostepnością cześci zamiennych pozdrawiam i prosze moderatorów o nie usówanie tego tematu Czyżby dziki nie zauwazył? :) Chopin Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 http://www.machinegun.pl/glock.htm Link to post Share on other sites
Michoxx Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 nie ma tam za dużo informacji np o tym czy gun robi częste syfony i czy jest wytrzymały Link to post Share on other sites
dzikki Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Wszystkie KSC mają podobne właściwości. Strzelałem z dwóch modeli - 17 i 23F. Poza serią w tym drugim modelu wszystko było podobne. Seria Glock'a jest jednym słowem dobra w wykonaniu KSC. Link to post Share on other sites
Michoxx Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 dzięki za odpowiedź a mam jeszcze takie pytanie do czego służy taka dziura w górnej części zamka w kturymś z glocków? Link to post Share on other sites
Jarcher Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 "taka dziura w górnej części zamka w ktuChodzi ci o wyrzutnik łusek czy kompensator podrzutu? :lol: Link to post Share on other sites
Foka Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Oj Jarcher, Jarcher... Okno wyrzutowe ;) Wyrzutnik to jest tam w środku schowany :) Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Michoxx - "polska język trudna język" ? Brak przecinka, początku i końca zdania itp itd. Pewnie chodzi o kompensator podrzutu - chociaż tak rewelacyjnie sprecyzowane pytanie pozostawia wiele możliwości interpretacji. Zapomniałem zamknąć temat - już naprawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts