pandora Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 okey panowie proba ognia sie odbyla jesli chodzi o strzelanie z 5 metrow w sciane z cegly kulki 0,25 KJW (podobno precyzyjne) pękają na pół moc jest dość duża !!! serią wali poprostu pieknie ale przy temp. 0 - -5 po kilku strzałach syfon !!! wiec bron zajefajna ale na wiosne lato moc niezla, blowback chodzi slicznie a odgłos jest sliczny !!! Polecam tą replike mam zamiar kupic drugą !! Pozdrówka Pandora Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 A jak z wytrzymałością elementów. Ile bebechów to plastik ile metal? Quote Link to post Share on other sites
pandora Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 hmmm powiem tak narazie sie nierozleciala i chyba szybko to nie nastapi, za to cene polecam jak najbardziej ! Quote Link to post Share on other sites
BeniO Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Ja też zakupiłem tę Berette. Robi ona całkiem pozytywne wrażenie i wzbudza respekt do tego stopnia że sam jej się boje :wink: Zrobiłem troche fotek i jak tylko sie dowiem jak to tutaj wrzuce. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 http://imageshack.us/ i wrzucaj, jeno szybko... Quote Link to post Share on other sites
BeniO Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Gdyby ktoś chciał jakieś inne części/fragmenty czy coś to pisac śmiało Pozdrawiam EDIT: Zrobiłem jeszcze fotki w kaburze na mały/średni pistolet Strike Systems z magiem i bez. EDIT2: Teraz troszke fotek beretki rozebranes oraz zamka. Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 A ja mam pytanie: Czy ta beretta wlazłaby do kabury "motyl", tej po 30 zł z Tajgun.pl :?: 4 III 06 r. Naprawdę nikt tego nie wie??? Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Pytanie do szczęśliwych posiadaczy: ile jest metalu? I teraz problem: czy kupić Berettę czy Kałasza... Quote Link to post Share on other sites
damys Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Gdyby ktoś chciał jakieś inne części/fragmenty czy coś to pisac śmiało Jak możesz to zrób fotki samego zamka. Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Jeszcze prostujac pewna wypowiedz magazynek nie byl zakladany na raczke tylko wsuwany na specjalna szyne pod lufa (ale dawno to widzialem wiec nie jestem pewny) Pozdrawiam Bocian. Quote Link to post Share on other sites
maXus Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 Czy ma ktoś możliwość porownania repliki od STTi z ta od KSC lub KSC-KWA. Chodzi mi głownie o zamienność magazynkow. Mam berette od KSC-KWA i zastanawiam się nad kupnem magazynka,a cena tego od STTi jest sporo niższa. Quote Link to post Share on other sites
xasistis Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Rozmowa jest o beretce z magiem na 38 kamyków i możilwością strzelania seriami po 3 sztuki. Na allegro znalazłem coś bardzo podobnego (firma ta sama, wygląd też), jednakże: - mag na 40 pocisków - możliwość strzelania ogniem ciągłym: http://www.allegro.pl/item88819905_beretta...power_film.html dołączony film: http://www.netzip.com.pl/~masterbator/berettaauto.avi (3.5MB) Co więcej na temat tego egzemplarza ? Ktoś ma bliższe z nim doświadczenia? BTW: a mnie zastanawia czy auto back to to samo co blow back i no jak to jest z tym tym strzelaniem na auto ? "Auto back" to nie "Blow-Back". Pozwala jedynie przeładować replikę (prawdopodobnie wymagane do wprowadzenia pierwszej kulki), ale zamek nie odskakuje przy strzałach. Quote Link to post Share on other sites
anek Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 emmm nie. to co dales -> link to to samo co w sklepach ;) jak sie uprzesz to bedziesz miec 40+1 w komoze ale trza sie uprzec. dla bezpieczenstwa jest i dla realizmu 38. To na allegro to to samo co na taiwangun.com ;) tylko ze typ z allegro chce o jakies 30 zl wiecej :D Quote Link to post Share on other sites
xasistis Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 No spoko anek tylko tutaj wszyscy mówią o możliwości strzelania serią 3-ch pocisków a na allegro na tym filmiku prezentują strzelanie ciągłe... Albo gość z allegro przegina (choć po filmie tego nie widać) albo na taiwangun.com i airsoftguns.plnie sprawdzili dokładnie co sprzedają. Co prawda w opisie ogólnym jest napisane "ogniem ciągłym", ale już w opisie precyzyjnym czytamy: Opis produktu: (...). Pistolet ten posiada możliwość strzelania ogniem pojedyńczym, oraz ciągłym (po 3 kulki). Inna sprawa to zasięg tychże. W sklepach 20m na allegro 40 (a z 30 w pudełko zapałek)... Quote Link to post Share on other sites
anek Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 dlatego najjlepiej potwierdzic u tego co ma tego wiecej ;) Taiwangun.com nadaje sie akurat. ale wiesz filmik mozna zawsze posklejac z kawalkow=] przy odleglosci bym sie troszke nie zgodzil mi i bratu wyszlo okolo 30-35metrow zaleznego od kulki :-/ dziwne.... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ja mam pytanie: czy do tej beretki (stti) da rade jakis montarzyk pod kolima przymocować? bardzo mnie to nurtuje... jesli tak to moze ktoswie jaki montarz? Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 ja mam pytanie: czy do tej beretki (stti) da rade jakis montarzyk pod kolima przymocować? bardzo mnie to nurtuje... jesli tak to moze ktoswie jaki montarz? OMFG 8O 8O 8O poponuje kupić sobie lunete ,ale taką jebitną i jezscze noktowizor... Ja czasami boje się zaglądać na to forum... Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 co Ty chcesz? Kolimator otwarty do pistoleto jest jak najbardziej ok. Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 1. Jak to zamontuje 2. NIe do końca bedzie spełniac swoją funkcje ( BB robi swoje ) 3. Okropnie wyglada i jest z dupyy. Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Np do Sigmy jest szyna montażowa, wiec juz masz obalona 2 punkty, 3 punkt jest subiektywnoa opinia, jemu sie podoba kolimator i co mu zrobisz? [ Dodano: Nie 19 Mar, 2006 ] tyle ze z kolimatorem nie schowasz broni do kabury Quote Link to post Share on other sites
cromat Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Pytanie brzmi: Czy kolimator coś Ci da? rozumiem przy broni długiej... Ale na pistolecie?? tym bardziej jeśli masz blow back kolimator to tylko wydatek nie potrzebny (moim zdaniem) Wydaje mi się, że podstawowe przyżądy celownicze wystarczą, a koli i tak nie da Ci zbytnio więcej (chyba że chcesz sobie zbudować Berette super mega wypasiona choinka, czyli dokupisz granatnik, jakąś latarkę, laser, dodatkowy pasek 3 pkt'owy, bo trochę to powarzy. To wtedy kolimator w sam raz...) Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Jednym słowem - kto co lubi. Quote Link to post Share on other sites
fliper_nx Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 witamwszystkich mam kilka pytan ktos juz o tym pisal ale ... 1. na ile starcza jedno naladowanie gazem ??* *mi na ok jeden mag ale moze jest spowodowane temperatura 2. czy taoslona lufy [plastykowa oslonka cos co otacza lufe] Wam tez sie lekko0 wysuwa ??* *mi lekko o ok 3mm 3. jak lookam gunato nie widzezadneh szyny [mozejestem slepy :lol: ] ale chcialbymzamontowac celownik laserowy czy jest mozejakis uchwyt pod ta raczke ?? ps ktos pytal o magi proszebardzo http://taiwangun.com/index.php?str=product...t&product_id=46 Quote Link to post Share on other sites
Gwahyr Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ja mam pare pytań do tych co już próbowali upgradowac beretke:) za 3 dni do mnie przyjedzie mam pytania. Ile cm ma orginalna lufa? i jak myslicia warto ją zmienić na stokową?? taką 6,03mm? albo załóżmy dorobić jakiś sliczniutki tłumik i długa lufe co o tym myślicie?? I jak jeszcze mozna poprawić celnosć i moc tej broni? czyuli jak zwiększyć fps?? bo mi braknie pomysłu;) Aha i czy HU działą dobrze można go precyzyjnie wyregulowac? czy fabrycznie ejst już dobrze?? :?: Quote Link to post Share on other sites
JIN5 Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 1. na ile starcza jedno naladowanie gazem ??**mi na ok jeden mag ale moze jest spowodowane temperatura Mnie starcza na jakies 2 magi 3. jak lookam gunato nie widzezadneh szyny [mozejestem slepy Laughing ] ale chcialbymzamontowac celownik laserowy Bo on nie ma szyny Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts