Tofik PL Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Hooah Czy miał ktoś z was styczność z tą repliką ?? Pytam, ponieważ mam w planie zmienić replikę, a do wydania mam maksymalnie 250 zł, więc CZ Scorpion Vz61 z hupem TM mieści się idealnie. Link do repliki: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...64df9aef9ce9bfa Prosiłbym o podanie osiągów i informację, jak owa replika spisuje w akcji. Z góry dzięki i pozdro :] Tofik PS Od pół roku regularnie śledzę to forum i nie przewinął mi się jeszcze temat o tej replice. Przyznam się bez bicia - nie korzystałem z wyszukiwarki :) PPS Proszę o konkretne informacje, a nie domysły i przypuszczenia :) Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Tia?? A ja ostatnio widziałem chyba 2 tematy o tej replice :wink: Jakość wykonania jest dobra. W końcu to TM. Replika ma fajną funkcję-trzymasz wciśnięty spust i tylko przeładowujesz-można uzyskać dużą szybkostrzelność. Quote Link to post Share on other sites
Szakal Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Przyznam się bez bicia - nie korzystałem z wyszukiwarki Zamiast najpierw zadawać pytanie to wypadało by poszukać czy jest już taki temat. PS Od pół roku regularnie śledzę to forum i nie przewinął mi się jeszcze temat o tej replice. To widocznie masz coś nie tak z oczami jak nie widziałeś takiego tematu. Ja jakoś ostatno jakiś widziałem. http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=1785...z+scorpion+vz61 http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=1288...z+scorpion+vz61 Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
mig Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 do wydania mam maksymalnie 250 zł, więc CZ Scorpion Vz61 z hupem TM mieści się idealnie. na www.firearms.pl jest teraz promocja, skorpion za 150 PLN ;) Quote Link to post Share on other sites
Tofik PL Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 No wiesz, nie napisałem, że siedzę na tym forum codziennie i regulanie :] z resztą jak zauważyłeś w temacie napisałem także "doświadczenia z tą repliką", a o tym w żadnym z w/w tematów nikt nic nie napisał. Co się tyczy tego Scorpiona z promocji na firearms - o jest napewno inna wersja. Cena o 70 zł niższa to nie jest tylko robota promocji :] Szakal --> Nie musisz mnie pouczać :] do tego są moderatorzy... A oczu nie mam, także nie wzbudzaj we mnie złych wspomnień :F Quote Link to post Share on other sites
mig Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Co się tyczy tego Scorpiona z promocji na firearms - o jest napewno inna wersja. Cena o 70 zł niższa to nie jest tylko robota promocji :] To nie korzystaj niedowiarku ale marui produkuje tylko jednego sprężynowego skorpiona. Na stronie głównej firearms jest napisane że to promocja świąteczna. I faktycznie przed promocją skorpion na firearms kosztował ponad 200 złotych. Quote Link to post Share on other sites
Tofik PL Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 TM Produkuje przynajmniej 2 wersje tej repliki (z hu i bez niego):P zresztą nie róbmy offtopu, bo promocja w military nie jest tematem_tego_tematu :) Quote Link to post Share on other sites
Szakal Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 To, że ma fajną funkcje i jest dobrze odwzorowana już zostało napisane. Od siebie dobam, że jest bardzo dobrze wykonana, ma oznaczenia, jest zrobiona z dobrego materiału, kolba metal, rączka bardzo wygodna i dobrze się przeładowuje. Co do osiągów to nie wiem ile ma dokładnie ale napewno ponad 35m to spokojnie wyciągnie. Miałem porównanie do MP5 TM (tak około 40m zasięgu) to powiem, że mają bardzo zbliżone do siebie osiągi. W akcji to się sprawuje nawet dobrze (sam jej nie mam więc nie mogę się za bardzo na ten temat wypowiedzieć, ale kolega ją ma i jakoś nie narzeka). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
woody maciek Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Mam do Was jedno pytanie a mianowicie: na stronie internetowej firearms.pl jest napisane, że model ma magazynek na 26+100 kulek 8) a na www.specshop.pl pisze, że owy model nie ma komory na żadne 100 kulek:!:. Pisze, że magazynek jest na 26 kulek i nic więcej żadnych komór. Więc jak jest naprawdę???? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts