kokonesko Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ja mam famasa elektrycznego i powiem że to mój najlepszy karabin jaki mam choć mam dwa ale jeszcze te co ię zepsuły. Quote Link to post Share on other sites
Dundee Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 no tez rozwiazanie, ale zkladam, ze tamte bylyby tansze i kupilbym ich wiecej (chociaz kasa nie jest az tak strasznym zmartwieniem) . ale znalazlem tez cosik takiego: http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1133820047 [...] Magazynki do których podałeś link, pasują do Steyr'a z TM lepiej niż oryginalne (wchodzą ciasno, ale bez oporów i wydają zawartość do ostatniej kulki) praktycznie w cenie jednego low cap'a z TM będziesz miał trzy. Nie wiem jednak czy są kompatybilne z replikami Steyr'a z CA (u nas nikt tego jeszcze nie sprawdził). Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Ja mam FAMASA i jestem zadowolony działa bez zarzutów a steyer moim ma troche większe osiągi i troche więcej waży ale steyer jest brzydszy. Quote Link to post Share on other sites
Barszcz Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 ja się nie pytam co jest ładniejsze, bo to jest kwestia względna. w takim razie dzięki za pomoc panowie. kupię, sprawdzę i podzielę się doświadczeniami (czy pasują te magi). pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 No a więc tak, co do magazynków to: - http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=332 Na razie nie dostępne, ale staram się aby była dostawa. Pasują do CA - też ciasno siedzą i się nie chyboczą jak hicap, świetnie podają kulki. Wchodzi podobno 45 kulek (3 można odjąć, te co nie dopchną się - mamy 42 -realcap jak nic). Cena mniejsza niż na airsoftguns. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem, to mam taką prośbę aby tutaj napisał. Quote Link to post Share on other sites
Michal71 Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Witam! Ja kupiłem magi o których piszesz. Dziś..a właściwie za chwilę...idę ja wypróbować. Na razie - na sucho czyli bez strzelania - wyglądają OK. Wprawdzie widać że jest to wyrób chiński...ale czego wymagać za taką cene? Po powrocie opisze wrażenia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts