JohnnyStick Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Wczoraj na Chemicznej posiałem gdzieś zawieszenie jednopunktowe ( oliwka ) Quote Link to post Share on other sites
Cement Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Po strzelance został czyjś gaz. Co prawda resztka ale jak się znajdzie właściciel to na przyszłe spotkanie wezmę :D Quote Link to post Share on other sites
**-man_FST Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 (edited) Zgubiłem na Chemicznej lub w Suchym Lesie - pewności nie mam, maga Low-capa do P90 produkcji TM. Uczciwego znalazce proszę o kontakt. Edited October 13, 2009 by **-man_FST Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Zapomniałem, ale jakiś czas temu zgubiłem na VIa patrolówkę w oliv. Dokładny opis podam osobie, która czapkę znalazła (jesli znalazł ktoś :)) Quote Link to post Share on other sites
maroow Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 gubiłem 14-10-2009 na zntk zatyczke/klapke od kolimatora PW lub gg 6724845 Quote Link to post Share on other sites
Zee Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 17.10 na NAMSTOCK-u Junction City pożyczyłem komuś z VC radyjko. Szarego MaxCom-a. Proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 W zeszłą niedziele na F Ia znalazłem gumową stopkę do kolby od M-ki,zabiore ją na strzelankę 31-10 na F Ia lub wiadomość na PW.Duńczyk Quote Link to post Share on other sites
Marecz Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Znalazłem czarne nakolanniki dzisiaj na F2 :P Quote Link to post Share on other sites
Drzej Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Dziś na F2 znalazłem wycior do repliki Quote Link to post Share on other sites
Marecz Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Tego wyciora ktoś szukał bo pamiętam :P ale nie wiem kto , nadal przypominam o nakolennikach. Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ja szukałem wyciora, ale na chem :( Quote Link to post Share on other sites
Pletwa Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 To Kaczmar szukał wyciora, już posłałem Mu SMS-a aby zajrzał na forum. Quote Link to post Share on other sites
Zee Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Ponawiam pytanie/prośbę 17.10 na NAMSTOCK-u Junction City pożyczyłem komuś z VC radyjko. Szarego MaxCom-a. Może ma ktoś w kamizelce i zapomniał? Jest podpisane tak BTW. Bardzo proszę o kontakt. Ehh.. ...dobry zwyczaj nie pożyczaj... Quote Link to post Share on other sites
blaze1 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Dziś, tj. 08.11.09 zgubiłem na ZNTK maga od Glocka 18C CYMY. Jeśli by ktoś znalazł, to proszę o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Dziś w Bugaju na Euro zgubiłem radio INTEK-a 3030 (delikatnie wyryta litera "W"pod klawiaturką) było to jakiś czas po zajęciu ciężkich dział sektor B12. Jeśli ktoś znalazł proszę o info. Jakoś się odwdzięczę. Ponadto w tym samym miejscu (gdy szukałem radia) znalazłem gumową stopkę do kolby nie wiem od jakiej giwery może być. Znalazcę czy też szukającego proszę o kontakt na PW lub gg 3446967 (zawsze niewidoczny). Pozdrawiam Wish Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Radio widziałem że ktoś podnosił w sektorze B12, ale nie umiem powiedzieć kto to, co do gumowej stopki to od jakiej repliki? Quote Link to post Share on other sites
Zalmen Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Znaleziono berettę, właściciel na PW. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Dzisiaj w Bugaju zgubiłem speed-loadera, przezroczystego, prawdopodobnie pustego. Najprawdopodobniej w okolicy moździerzy, ale głowy za to nie dam. Quote Link to post Share on other sites
Duńczyk Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Dziś w Bugaju zgubiłem gumową stopkę z kolby scara,guma jest profilowana nie prosta jak w M-ce,znalazcę proszę o kontakt na PW,Duńczyk Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Dzisiaj ktoś znalazł jakąś gumowaną stopkę, miał o niej napisać na forum, więc czekaj cierpliwie :) Quote Link to post Share on other sites
Drzej Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Dzis w Bugaju Pożyczyłem od kogoś uniersalny przybornik czy jak to sie zwie. W trakcie ataku Rosjan na Magazyn broni Polaków zatkała mi się lufa i ktoś mi pożyczył przybornik bym zrobił sobie wycior do lufy z gałęzi. W tych okolicznościach został mi pożyczony. Właściciel proszony o PW Quote Link to post Share on other sites
saigon Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Już pisał wyżej Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 W respie ruskich w moich rzeczach znalazły się czyjeś rękawice. Po opisie oddam właścicielowi. Kuzyn zgubił półprzeźroczystego speed loadera. Ja zgubiłem mag od glocka cm.030. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
bluefire Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Dziś w Bugaju zgubiłem gdzieś czapkę flecktarn, taka z daszkiem, najprawdopodobniej w okolicy lasku pomiędzy Ammo1 a Ciężkimi Działami, pewnie podczas czołgania się, gdyby się znalazła, proszę o info na PW Quote Link to post Share on other sites
mr_amok Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Mam zbędną gumową stopkę kolby do G`ty, jeśli ktoś ją chce proszę o kontakt na PW. Zostanie ona przekazana osobnikowi, który odezwie się jako pierwszy :!: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts