ketyow Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Chciałem zakupić któryś z powyższych gnatów jednak nie mogę się zdecydować. Zastanawiałem sieteż nad Glockiem 17 i P99 (też UHC). Który wg was jest najleprzy? I czy Desert Egale to to samo co Israel Eagle? Recenzja na www.wmasg.pl bardzo poleca Sturm Rugera jednak na forum widzę większą przychylność dla DE. Czy ktoś wie też może z czego są wykonane bebechy któregokolwiek z gunów? Z tego co czytałem to G17 ma metalowe ale wolałbym mieć pewnosć ;] Quote Link to post Share on other sites
komora Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 1.Wybierz to co co sie podoba 2.Według mnie Israel Eagle lepiej wygląda ale Sturm Ruger jest chyba wytrzymalszy(osiągi mają podobne) 3.Tak, Israel Eagle to to samo co Desert Eagle na 4.Nie wiem ale Glock 17 chyba nie ma metalowych bebech(przynajmniej nie wszystkich) Quote Link to post Share on other sites
kicia Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ja tam mam swojego deserta z UHC od jakis 5 miesiecy i jesli mialbym wybierac ponownie (jesli chodzi o krótka spręzynę) to wybrałbym go znowu (glocka 17 z UHC ma moj kumpel ale cos sie spieprzyło w magazynku i nie załaduje wiecej niz 4 kulki takze go nie uzywa :) ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts