Nazar_SG Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 WITAM! Ostatnio chodząc po necie znalazłem tego właśnie guna UTG M324S Pro Sniper wiecej info pod tym adresem http://www.airsoftgi.com/product_info.php?...roducts_id=1309 miał ktoś moze jakiś kontakt z tą bronią?? jezeli tak to prosiłbym o podzielenie sie opinia (możliwie napisanie jakiejś recenzji) jest stosunkowo tania około 300 zł taniej niż mp5 UTG i zastanawiam sie co wybrać i jezeli ten wykaże sie leprzymi osiagami chyba sie skusze :D POZDRO PS: nie znalazłem o tej broni na forum jeżeli jednak jestem ślepy :| prosze moderatora o usunięcie postu. Link to post Share on other sites
mig Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Tego jeszcze nie ma w Polsce i najprawdopodobniej nikt tego jeszcze nie dotykał... Link to post Share on other sites
HateMe Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 I chyba coś Ci się pomieszało ... Jakby było 300zł tańsze od MP5 UTG to by kosztowało ok.150zł ... Hooah ! HateMe! Link to post Share on other sites
Westie Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Jakby ta giwera była w Polsce za te 380-420 zł... Niestety nie wiadomo, kto tę cholerę produkuje. W chińskich sklepach nic podobnego nie widziałem. Link to post Share on other sites
Rollkin666 Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Kolega poprostu zapomniał o przecinku. "...jest stosunkowo tania około 300 zł <przecinek> taniej niż mp5 UTG" I się zgadza :) Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 a może ktoś zna kogoś kto wie kiedy ma dojść do polski ja obecnie szukam jakiejś taniej snajperki (super 9 odpada) i chętnie bym się na to skusił Link to post Share on other sites
Recommended Posts