_Misza_ Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Jak zamontowac (bez żadnego wiercenia itp.) kolimator na pierścieniach 20mm bez montażu ? Nie mam jak narazie pieniędzy na montaż, a może komuś z was udało się coś takiego zrobic. Mój karabin to mc51, dla przypomnienia jest tam taki sam system montażu jak mp5 (a przynajmniej te same montaże można założyc) Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Można by go porządnie taśmą izolacyjną potraktować... :roll: Link to post Share on other sites
Guto_Bandito Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Raczej Ci się nie uda bez montażu , ale możesz gdzieś poszukać montażu od taniochy z cymy Link to post Share on other sites
sebas Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Można by go porządnie taśmą izolacyjną potraktować... Kolega ma racje , jak nie zalezy Ci na wygladzie guna to na tasme da rade :P A jak chcesz miec estetyczenie zamontowany koli to biegaj narazie bez kolimatora i zbieraj na szyne :F Link to post Share on other sites
Foka Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Mocowanie na taśmę będzie niestabilne, a stabilność jest raczej wskazana w przypadku celownika Link to post Share on other sites
Stolar Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Ewentualnie pomyśl nad zakupem tego: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1100 Z twojej wypowiedzi do końca nie zrozumiałem czy kolimator już kupiłeś czy jeszcze nie, więc jak cos to sory za zamieszanie. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 a ja mysle ze gdyby do CTI dodac jakis patencik to zdalo by egzamin ze strony technicznej bo wizualnie to jako poprzednik sebas pisal nie bardzo :roll: Link to post Share on other sites
Recommended Posts