zafek Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Nie wiem o co tu biega?????Chcecie wsadzić metal gerbox do tego kałacha????Poczekajmy może aż chińce wprowadzą co nowego........czuje że cośwymyślą. :mrgreen: :roll: :wink: pozdro [ Dodano: Sro 08 Lut, 2006 ] aaaaaaaaaaaaaa.Znalazłem te gearboxy za 237 zł.można już kupić wię wychodzi za całość 600zł nie załe,ale jeszcze reszta więc i tak taniej niż inne firmy.Pozdro :killer: :killer: :killer: :killer: :killer: Quote Link to post Share on other sites
bor-suk Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Mam pytanko gdzie dokładnie mozna kupic te gearboxy za 237 zł :?: Prosze o namiary.POZDRAWIAM Quote Link to post Share on other sites
zafek Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 WWW.ASGSHOP.PL...pozdro 8) 8) 8) 8) Quote Link to post Share on other sites
corky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 zafek , to jest gb v2. a w kalaszu jest v3 Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Są tam też v.3 Ale nie zapominajcie że sam GearBox to tylko opakowanie do tego komplet zębatek, zespół tłok-cylinder z osprzętem, sprężyna, no i nowy silnik i już się robi wszystkiego dobrze ponad 1000 PLN-ów Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Poczekajmy może aż chińce wprowadzą co nowego........czuje że coś wymyślą. no wlasnie COŚ.. Znalazłem te gearboxy za 237 zł. na bodajze tajwangunie sa po 150 ale jak powiedzial thor samo to ci za duzo nie da już się robi wszystkiego dobrze ponad 1000 PLN-ów trzeba kupic chinczyka z v3 i zrobic 1karabin z 2 (no chyba ,ze ktos gearbox bedzie przemontowywal) Quote Link to post Share on other sites
grzybek Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 chyba sprawdzę czy da się to zrobić :) bo metalowe body mi się podoba :D Quote Link to post Share on other sites
zafek Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 No bo metalowe body w kałachu sa żadko spotykane.Więc trzeba by pomyśleć i kupić tego taniego z JG i do niego gearbox kompletny za ok 500zł.wiec w sumie to i tak nie wychodzi dużo za replike kałacha całą metalową. 8) 8) 8) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ten kałach nie ma metalowego body !!!! Ma metaloe te czesci co "oryginał" Maruii P.S. Mialem go to wiem :P P.S.2. Niedługo dokładna recenzja na WMASG.pl Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Cytat:gearbox kompletny za ok 500zł powodzenia... Ten kałach nie ma metalowego body !!!! Ma metaloe te czesci co "oryginał" Maruii mozna zrobic metalowe-chyba nawet mam gdzies na kompie przerobke TMa Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 mozna zrobic metalowe-chyba nawet mam gdzies na kompie przerobke TMa LOL! Alez oczywiscie, ze mozna! Trzeba tylko kupic to lub to . Body co prawda kosztuje tyle co caly ten chinski karabinek, ale poza tym to faktycznie banalna robota... Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 gearbox kompletny za ok 500zł powodzenia... Tak, powodzenie się każdemu przyda. Szczególnie jak ktoś traci wiarę. Poniżej macie link do gotowych G-boxów za mniej niż 500 pln... nawet po sprowadzeniu do Polski. http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?c...0Gearbox%20Sets Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 witam czy ktos wie jak rozbiera się ten wehikuł :?: :?: :F jakieś zdjęcia linki bądź inne 8) Quote Link to post Share on other sites
zafek Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Poszukaj,nikt za Ciebie tego nie zrobi,a tak wogole to w tym temacie sa linki,nawet chyba nie patrzyles. :| Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Zachar dzieki-jestes gosc :D Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Niestety boxy od Kałaszy wyprzedane. Na szczęście są jeszcze na www.gunnerairsoft.com - od nowej Cymy, za chyba 60 baksów od sztuki, plus 20 dolców wysyłki. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 kurde albo mi na oczy siadło ,albo tutaj nie ma nic na temat rozkładania tego AK. Jest kilka fotek gearboxa i wogole ale nic na temat rozkładania :roll: :cry: Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Wydrukuj sobie manual techniczny od AK47 Marui. To jest kopia japonczyka, to i pewnie podobnie sie rozbiera... Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 wogole ale nic na temat rozkładania Bo po co Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 boi potrzebuję rozebrac 8O gdybym nie potrzebował to bym sie nie pytał. :ściana: :F :wink: Quote Link to post Share on other sites
koonik Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 :ściana: :ściana: Nie no w każdym topicu jest o rozkładaniu repliki- -wchodzisz np(strzelam) M16A2 TMa i jest wszystko łacznie z rozkładem na pierwiastki.Chodzi mi o to, że TO rozklada sie jak wszystko inne, jak nie wiesz jak to sciagnij manuala (Jak zasugerowal Pikace) albo poprostu POSZUKAJ Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 spotałem się z takim stwierdzeniem ,że zarówno w modelach AK47 firmy TM jak i JG "drewniana" kolba jest trochę mniejsza niż taka pochodząca z ostrego AK :| PROSZE O POMOC!!!!!!!! :roll: Quote Link to post Share on other sites
Brayli Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Z JG dobra jest tylko skorupa. Miałem MP5SD6 (Kingbowa?), tamtem silniczek jest żywcem wzięty z chińskich zabawek, czyli zero mocy. Tu widzę ten sam badziew. Trzeba wymienić wszystko, czego tylko nie widać z zewnątrz, żeby to ruszyło. Jeśli ktoś ma dużo kasy i ambicje na Kałacha "Zrób To Sam", to OK. Ja zbieram na Cymę. Quote Link to post Share on other sites
baluch_Iława Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Witam ! do niedawna moglem tylko czytac i zazdroscic :) teraz jestem dumnym posiadaczem AEG'a B-specnas JG :) dorzuce cos od siebie na temat tej zabawki. Wiec wykonanie: jak na replike za cene 445 zł. duzo czesci metalowych, rekojesc kolba wszystko pokryte miłym w dotyku materiałem szczerze mówiac nie mam pojecia co to jest. Częsci plastikowe wykonane w bardzo dobrej jakosci ABS'u widoczne pozostałości po odlewkach ale nie badzmy pedantyczni :) Waga: to wg producenta wraz z bateria i pełnym Hi-capem (180 kulek) to 2900 gr nie warzyłem ale jego masa wzbudza respekt. Piękny czrny nieprzeciętny grożny BETKA w trzech słowach. Jeśli chodzi zas o strzelanie tutaj nie moge sie przyczepic do nieczego hop up juz przestrzeliłem pracuje doskonale kulki leca po okolo 50 nawet do 60 m przy bez wietrznej pogodzie spokojnie mozna zgarnac kumpla z 50 m. Strzela szybko głośno i okrutnie sie trzęsie jest niesamowity. Napotkał mnie tylko jeden mały problem w pewnym momencie podczas strzelania przestal działac na pojedynczym przelaczylem wiec na ciagly oddałem serie poczym ponownie wlaczylem ogien pojedynczy i wszystko wróciło do normy. Swietna zabawka za naprawde nie duze pieniadze jest zadowolony z zakupu. I na koniec mam do was pytanie byc moze nie na temat ale co tam najwyrzej. Chciałem dokupic don tlumik ale 149 zl to nie mała kasa jak za tlumik postanowiłem wiec go zrobic samemu z dwuch aluminiowych rurek (jedna wiekszej druga mniejszej średnicy) i dwuch tulej gwintowanych wewn i na zwen i tutaj pojawia sie wlasnie pytanie :) JAK DO CHOLERY ZROBIC LEWY GWINT ? :P:P:P:P POZDRAWIAM BALUCH :killer: Z JG dobra jest tylko skorupa. Miałem MP5SD6 (Kingbowa?), tamtem silniczek jest żywcem wzięty z chińskich zabawek, czyli zero mocy. Tu widzę ten sam badziew. Trzeba wymienić wszystko, czego tylko nie widać z zewnątrz, żeby to ruszyło. Jeśli ktoś ma dużo kasy i ambicje na Kałacha "Zrób To Sam", to OK. Ja zbieram na Cymę. Brayli myśle ze się mylisz JG to ciekawy wybór i moge sie zalorzyc ze pociagnie znacznie dluzej przy jednakowej eksploatacji niz CYMA polecam Ci JG wiem z doswiadczenia bo gralem ak47 b-specnas CYMA i teraz gram swoim ruznica jest diametralna :) na korzysc JG oczywscie :) POZDRAWIAM Quote Link to post Share on other sites
Dogtag Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 To nie ten temat lolku Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts